FatmaZehra06 @"Merve99670 doktoruma 9. Gün test verdıgımı soylemedım sadece test gunumdekı degerımı söyledim 80 oda bırsey demedi ilk tedavımde de 97 yle ogrenmıstım ama kalp atışı durdu bunda da öyle olur korkusu var biraz 😏
mrp2023 FatmaZehra06 bence doktoruna ben dayanamadım test yaptım 9.günde değer buydu diye söyle canım
-Dmt mrp2023 bende önümüzdeki cumartesi gideceğim henüz gitmedim teste doktorla öğrenmek istedim bekliyorum bakalım
mrp2023 -Dmt yok canım ben daha transfer olmadım ilaç kullanıyorum ama inşallah pozitif olur teşekkür ederim güzel dileklerin için ☺️
-Dmt mrp2023 yaa olur inşallah inancını kaybetme bende sabırla bekliyorum cumartesi gel dedi diye doktorum onunla birlikte öğrenmek istedim erken öğrenmeninde anlamı yok gibi geldi nasipse zaten olur 🤲
mrp2023 -Dmt ben 7.gün falan predictor gebelik testim var onu yapmayı düşünüyorum canım çok merak ederim çünkü 😅
-Dmt mrp2023 ben tedaviye başlamadan evdeki testleri kullandım acele etmemek için olsa bende kesin dayanamazdım 🙈