Alyadefne Halme peki mesela bebek emiyorsa süt yeterliyse sağmadan devam ettirsem sadece emzirme ile süt biter mi illa sağmak mı gerekiyor?
Halme Alyadefne bebek yeterli emiyorsa sagmana gerek yok. Sütün çok fazlaysa, bebekten süt kalıyorsa boşaltım yapmak iyi olur. ilerde büyüyünce doymaz fln, ozmn çıkarır verirsin. Göğsünün boşalması senide rahatlatir. Bol sütler ins☺️
Fundahakanb cerennncee biz elimizden geleni yapıyoruz ilk bebeğim emmedi ikşnci emiyor. Biz elimizden geleni yapıcaz emmiyorsa dünyanın sonu değil mamayla büyüttüm sağamadım sütüm de kesildi . Gayet cocugumla sevgi bağımız kuvvetli :) sarıl bebeğine ne yerse yesin boşver eninde sonunda büyüycek
cerennncee Fundahakanb insan kendini ilk etapta çok eksik hissediyor çok çok ağladım günlerce ama şimdi akışına bıraktım. 2-3 gün tuttu mememi geçenlerde silikon uçla. Güzel emiyordu şimdi yine bıraktı ama artık üzülmüyorum bir şekilde büyüyecek sonuçta elimden geldiğince 1 damla da olsa gelen sütü vercem ne zamana kadar giderse.. :) toplum baskısı insanı çok geriyor işte