CanNurdan Dün farkettim belirtilerim azaldı gibi (göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti…) korkuyorum umarım bişey yoktur.
minnosbirkiz CanNurdan o haftalarda vücut hormonlara adapte oluyor galiba, o yüzden belirtileri daha az hissediyoruz, aynısı benimde başıma gelmişti, korku içinde doktora gitmiştim, bi baktık hepimize el sallıyordu 😂
Zeeyyss CanNurdan 8.haftada belirtilerim kayboldu ağlayarak gittim çok şükür bi sıkıntı yok doktorum adapte olmuşsun demek ki dedi 😀 şu an 21 haftalığız
Busraakinci Benimde azalmıştı canım sorun yok şuan 12. Haftadayız hala belirtim yok ama gayet sağlıklıymış için rahat olsun
CanNurdan Busraakinci teşekkür ederim 🙏🏻 yarın için doktordan randevu aldım sonucu yazarım size de 🫶🏻
CanNurdan Aslanmom1 Aylin46 Seldahilal meryinthemood Hkk61 meryinthemood Ummuhanyeslova Edanur52 Zeeyyss minnosbirkiz Busraakinci kızlar şimdi doktordan geldim hersey yolunda çok şükür 🥰
meryinthemood Merhabalar öncelikle ben de sizinle aynı haftalardayım şuan benim de göğüs hassasiyeti, mide bulantısi ve yorgunluk şikayetlerim azalınca (pimpirikli bir insanım bu arada) korkarak 11. hafta randevumdan önce doktora randevu aldım ve bebeğim gayet sağlıklıydı. Doktoruma sorduğumda bunun gayet normal olduğunu ve bazılarının hiç belirti yaşamadığını söyledi. Ben gece gündüz bunu düşünerek kendime stres üzerine stres yükledim tabi şükür bebeğim gayet iyiydi. Vücudumuz hormonlara alışmış olabilir. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı güzel ve kolay bir şekilde doğururuz 🌸
CanNurdan meryinthemood amin inşallah yarın için ben de aldım randevu 🥹 bir de bu benim ikinci analık işte rahmime düştüğü andan itibaren sahipleniyorum🥲 rabbim acılarini göstermesin
Seldahilal CanNurdan ay bende öyleydim benimde 9 haftada bütün belirtilerim bianda kayboldu kendimi acilde bulmuştum doktor neyin var diye sorunca söyledim sen bizle dalgamı geçiyorsun böyle seyelrin çok normal olduğunu söyleyip göndermişti geri şuan çok şükür 35 haftalık olduk