Sarina98 Belinayibekliyorum inşallah herşey çok güzel olacak. Benim korkum oğlumu yalnız bırakmak. Yoksa ameliyyat değil, ne olacak yani acıyı ağrıyı çekerim biter. Dünyanın sonu değil ya.
Sarina98 Gzmemn bende böbreğime aşırı baskı yapıyor, böbrek ağrılarım var ,eller ayaklar şiş artı olarak hiç bir şey yapmak istemiyorum
dogurangaplumba Sarina98 benim lohusalığım travmatik geçiyor destek alacağım sanırım bende toparlanmak için
Sarina98 dogurangaplumba bende travmatik geçirttiler lohusalığımı😂 hatırladıkca deliriyorum. Şimdi inşAllah iyi olur herşey.
Seldahilal Sarina98 off bende öyle ilk gebelik benimki aşırı heyecan korku herşey karıştı bende şuan 35+1 haftalık hamileyim gün geçmesin istiyorum bitandanda ona klbuan önce kavuşmak istiyorum garip bı döngünün içindeyim 😂😂😂😂🤭
Momycik34 Sarina98 denemiyor değildik. Karnım büyüdüğü için ve normal olarak alt bölgeye bebek baskı yaptığı için ağrıdan oda eziyete dönmeye başlıyor açıkcası😅 Sonumuz hayırlı olsun bakalım öyle de böyle de gelicek bu bebişler 🤭
Sarina98 Momycik34 kız dene sık sık dene, gelecek bebek. 😁 Seksi giyimler giyin, o karınla artık ne kadar oluyorsa😂😆 oğlumda eşim yok olmaz korkuyorum diyordu ben kovalıyordum nasıl yani olmaz, gel buraya diye😂doğurmamm lazımm diyordum
dogurangaplumba Sarina98 olur olur merak etme benim ilki çiçek gibiydi de bunda kocam lohusa oldu bana fırsat vermedi sağolsun 20 günlük olduk ama bi yardım bi destek görmeyince dün dikişlerimin acısından gece çok zor uyudum
Nur3955 Sarina98 4 gün var geçmiyor 😂😂 doğmuyor da doğmasından da korkuyorum 4cü ama yinede ilk olacak gibi hissediyorum 😁
1zehrs Sarina98 15 gün var inan bugün doğurmak istiyorum ama istemiyorum da 4 yaşında yaramaz bir oğlum var biran önce doğum toparlanma alışma sürecimizi atlatmak istiyorum aynı zamanda korkuyorum
Sarina98 1zehrs 50 günde bende var şuan ben o durumdayım, çok stresli bir süreç bizi bekliyor diye düşünüyorum. Birde benim oğlum 2 yaşında ve oda çok yaramaz. Hayr olmaz tehlikeli anlamıyor ve etrafımdanda hiç kimse ona bakamaz. Hastanede benimle kalsa daha rahat ederim sanki ama mümkün değil
-incila- Sarina98 ben daha çok baştayım ama aynı endişeler var bende. daha yeni acilden geldik oğlum hastalandı. Hem çok sık hasta olan hemde yaramaz bir çocuk. Nasıl yapıcam bilmiyorum ama Allah kolaylığını verir inşallah diyorum.
Sarina98 -incila- inan o endişe bende de en başından vardı ve onun sayesinde zaman nasıl geçti bilmedim. Bugün yarın doğuruyorum ama korkarak.