Melliisaa Kızlar 37+2 de doğum olacak bebek makat gelişiydi dönmüş ama doğum kanalında değil daha boynunda da 1 tur kordon var böyle olup normal doğan var mu nasıl basladı doğumunuz
Reina Melliisaa kordon dolanması çok normal. Benim bebeğimde 3 tur vardı normal doğdu. Kanala girmesi için egzersizler var onları yapın. Benim ki doğumda kanala girdi
Nur3955 Melliisaa 3 4 tur dolanıp doğan bebek çok bu doğuma engel değil eğer ki bebeğin kordon boyu kısa değilse kafası çıktığında zaten kordonu boynundan hemen alıyorlar
Melliisaa Kubradagdevren daha konuşmadık onları normal de tersti sezeryan olacaktı dün gittiğimde dedi ki dönmüş belki normal de yaparsın dedi sürec nasıl olur hiç bilmiyorum
Ysmnerszkrbg Melliisaa aynı durumları yaşıyoruz 36/3 üz hep çaprazdı dönmüyordu bugün artık bize sezeryab için tarih verin diyecekken kanala girdiğini öğrendik ve doktorumuz ilk doğum bekleyelim normali deneyelim dedi sevindim dönmesine ama yapabilir miyim diye çok düşünüyorum
Nur3955 Melliisaa tahmini doğum tarihi geçtiğinde gelmezse eğer suni sancı veriyorlar doğumu tetiklemesi için suyu falan patlatıyorlar
Reina Melliisaa kaç haftlıksınız? Ben 42+1 de doğurdum:) ebem vardı uyarı verdi öyle başladı doğum. Sağlık sorunu yoksa 40 haftalık oldu diye illa doğması gerekmiyor