msk09
Ben deneme yanılma yöntemi ile buluyorum elimde diyet listem var ona uyum sağlıyorum gebelik öncesi insülin direncim olduğundan dolayı ölçüm cihazı aldım 16. Haftamda ölçmeye başladım açlık 96-101-108 arası tokluk 150-155-158 arası çıkıyordu sınırın bir tık üzeri olduğu için diyetle dizginleriz dedi doktorum , bugün krep istedi canım yedim ama 170 gördüm bir daha krep yemem , 2 tane ekler yanında soda içtim 123 çıktı mesela , bulgur pilavı tavuk sote yanında yoğurt 133 çıkıyor yoğurt süt ayran yemek yanında bunlar şekeri dengeliyor ben bu şekilde deneme yanılma yöntemi ile buluyorum beyaz pirinç pilavı , patates 170 kadar çıkarıyor beni onları hayatımdan çıkardım beyaz ekmek kullanmıyorum tahıllı veya kepek ekmek yiyorum.
Sabahları yumurta , yağsız beyaz peynir , yeşillik ve süt tüketiyorum zeytin falan da var ama ben yemek istemiyorum yumurtayı soğanlı , peynirli olarak çeşitlendiriyorum.
Bir akşam eşimle dışarı çıktık canım mozaik pasta istedi bir dilim yedim şekerim 140 sınır çıktı bazı kişiden kişiye değişiyor gerçekten kısırdan şekeri çıkanlar da var tatlı yeyip çıkmayanlar da şaşırtıcı gerçekten
Sınır da olduğu için şeker yüklemesi yapmayacağını söyledi doktorum bu şekilde devam edeceğiz şuan 17+5 olduk hala istifralarım devam ediyor ilaçsız duramıyorum haliyle hiç kilo almadım ilerleyen haftalar nasıl olur bilemiyorum sağlıkla gelsinler 🌸