Mahperitasarim Kızlar 3. Kızım olacak İlk kızım Mihrimah yüsra İkinci ikranur İse ??? Piraye hoşuma gitti eşim pire gibi o ne diyor😂 iki kızımın ismini o koydu bunu ben koyacağım dedim ne olur bilmiyorum önerilere açığım❤️
umrumdadegil Mahperitasarim tek başına çok güzel bir isim😍 Mihrimah nasıl acaba karakter huy olarak kızım olursa bende düşünüyorum bu ismi🤣 daha 4 aylık erkek bebeğim var ama olsun kız ismi de cepte kalsın 🤣
Mahperitasarim MomyAsli_ ikinci şart değil tek başına bende sevdim fikir olsun diye öneri istiyorum aslında🫶🏼
MomyAsli_ Mahperitasarim yeni konan isimlerden hiç hoşlanmıyorum seçtiğiniz isim çok naif hoş bence koyabilirsiniz 🙏🏻
Mahperitasarim umrumdadegil hareketli bir kuz 6 yaşında şuanda fazla sorumluluk sahibi duygusal çenesi çok fazla merhametli 🥹 ilk göz ağrım yeri bambaşka 🥹
dogurangaplumba Mahperitasarim büyük kızım kardeşinin adını melisa olcak diye tutturmasaydı ben Deva koyacaktım çünkü bebeğimiz öyle zamanda müjdeledi ki bizi herşeyimize deva olmuştu en çokta ablasına ama ona da parti ismi diyen olur 🤣🤣🤣
dogurangaplumba Mahperitasarim evet çok hoştu ama ablamız Deva koydurmadı Melisa koyduk son anda çocuğa kazık atmayagım diye 34 35 haftalıkken hediyeliklerini sipariş vermiştim 🤣