Erzurumlianne Kizlar dogum yaptim dün , sütüm gelmedi ne yapmam lazım mama verdiler biraz hastanede uyumuyor da mama vermek istiyorum ne almam lazım
MomyAsli_ Erzurumlianne ılık duş. Süt yapan bitkisel çaylar. Varsa süt sağ makinası ile biraz deneyin. İlk başlarda mamadan korkmayın sarılık olacağına aç kalacağına şırınga ile mama verin
RukiyeeeeeeAG Erzurumlianne Sık sık emzir duşa gir göğüslerine aşağıya doğru masaj yap ilk zamanlar zaten gelmiyor mama olarak ben hipp vermiştim sütüm gelene kadar sarılık olmasın dikkat edin saate 1 emzirin yada bebek her istediğinde emzirin
_ozlmm Erzurumlianne Bol bol emzirmeyi de deneyin emdikçe iner aşağı sütünüz birde duş alın göğsünüzü ovalayın masaj yapın sütün inmesine yardımcı olur gazlı bezler ya da pamuğu da sıcak suyla yıkayıp göğsünün üstüne de koyabilirsiniz sağdıkça da zaten gelen süt miktarı artıyor gün gün 2-3 güne tamamen akar diye düşünüyorum 🙏
RukiyeeeeeeAG Erzurumlianne İncir dur kuru üzüm hoşafı Bulgur Rezene Dereotu ve bol su Tüketin gelir Allah’ın izniyle
Cansumavi Hep gogsunuze tutun siringa ile mama verdik bizde bir kaç güne toparlarsiniz sütüm yetmiyor gibi dusunmeyin olumlu düşünün ben kızımda yetmiyor gibi düşünüp çok üzüldüm ama kızımı 14 qyliga kadar emzirdim
mervemurat16 Erzurumlianne hipp kullanmışrım ben ilk zamanlar ama kızımın gazı çok olunca sma comforta geçtik memnunuz.Sezaryen olduysanız geç gelebilir bol bol masaj yapın sıcak su veya zeytinyağı ile
Anneoluyorumm00 Erzurumlianne üç gün e kadar normal canım benim ilk doğumumda üçüncü gün gelmişti mamayala idare ettim sarılık olmasın diye şırıngayla ver bide göğüslerini sürekli ağzına ver uyarsın diye süt olmasa bile ağzına ver ki uyarıp erkenden gelsin canım
minik_kurabiyeee Erzurumlianne kesinlikle duşa girdiğin de direk geliyor ve bestlak damla dut kurusu çayı ve hem emzirin hemde sağım yapın