123blogggh Kızlar 2. Gebeliğim doğumdan çok kısa bir süre sonra 3 ay sonra hamile kaldım ve bu bebeğim makat geliş Şuan 23. Haftadayım doktor 6. Aydan sonra dönmesi zor olur demişti ilk doğumum normal olmuştu 6. Aydan sonra dönen oldu mu aranızda
elifozkann 123blogggh bu kişi nası doktor olmus anlamıyorum 23 haftalık bebek doğana kadar elli bin kere döner
MahurunAnnesi 123blogggh bunu söylemesi erken epeyce benimde ilki normal oldu ikincisini rahatsizligimdan dolayi sezeryan istedim ama cocugun pozisyonu makat gelis 35 haftamdayim doktorum mekan onun dönebilir her türlü biz bekliyoruz dedi sezeryan istediğin icin bunu düşünmeye gerek yok dedi ben 35 ken bunu dedi senin doktor 23 haftada böyle konuşması yanlis mekan bebegin mekani seni strese sokar bu doktor
umrumdadegil 123blogggh o kişi doktorluğu bıraksın bence mümkünse. Benimki 34 haftalıkken döndü 37. Haftada dönen bebekler bile var
Zeyyooo 123blogggh 38 haftalığım makat geliş ama hâlâ doktor bekliyor dönebilir diye ki çok duydum döndüğünü, inşaallah döner hayırlısıyla
Badgirl_ Hangi doktor böyle söylüyor ya benimde ikinci gebelik 32 haftada makat gelişti 36 da dönmüştü son dakika doğum anında bile dönen bebekler var 23 hafta ne ki makat geliş için bunu söylemeleri bile sacma
tubaysima 123blogggh benim doktorum 37 ye kadar vakti var demişti hiç korkmayın benimki dönmedi orası ayrı 😅 ama sizin haftanız daha çooook erken endişe etmeyin ♥️
Mine-tayfun 123blogggh 35+4 de muayene olduğumda. Doktor asistana makat geliş demişti bu ne demek oluyor 1 hafta öncesinde de başka doktor muayene etmişti bebeğin kafası yukarda. Dönmezse sezeryan olucak demişti
gizbirhil 123blogggh benimde makat geliş canım 36 olacağız yarın. Doktor 38+3 e kadar bekleyeceğiz dönmesinl dedi . Sonra dönmezse sezeryan ile alırız demişti.
Hulo2105 123blogggh bana doktor 27. Haftada makat geliş dedi ama son dk dönen varmış daha haftan erken döner bence🌈