Bensuy 5 haftalık hamileyim günde 2 fincan türk kahvesi çok mu sizce :( kahveyi çok severim günde 2 fincan filtre 2 türk kahvesi içerdim filtreyi kestim ama
isil-ay Bensuy doktor bana gunde 1 turk kahvesı 2 fıncanda cay hakkın var demıstı fazla kafaın onermıyoruz dedı
SrpYlmz Bensuy yani günde bir diyorlar da bazen benim iki oluyor şuan 28 haftaligim çay çok icmiyorsaniz sıkıntı olcagini sanmam doktorunuz daha iyisini bilir tabi 🙏
myavocado Bensuy günde bire düşürmeye çalişsaniz daha iyi olur 😊 kahveyi azaltmak beni de çok zorladı.
123blogggh İlk gebeliğimde bende filtre kahve ve Türk kahvesi bağımlısıydım bebeğim kolik olunca şimdi 2. Gebeliğim haftada 1 belki içiyorum
bubuiledudu Ben de çok kahve içerdim 4 5 olurdu Türk kahvesi ve filtre kahve sadece. Hamile kaldığımda beri günde 1 Türk kahvesi içiyorum bazen yerine filtre kahve. Ama hiç çay içmiyorum normalde de sevmezdim.
beybim0 Ben ilk üç ay hiç içmedim çok sevmeme rağmen kahveden tiksindim midem bulanıyordu sonra 4 te birden canım istedi günde bir tane içiyorum . Başlar da zaten doktor da önermedi