melegimibeklerken 21 haftalık olduk. Alışverişe yavaş yavaş başlamak istiyorum artık. Biberon cam mı tercih etmeliyim yoksa plastik mi? Emzik kauçuk mu slikon mu almalıyım? Önerdiğiniz markalar hangileri?
mlsyvz melegimibeklerken emzik olarak kesinlikle Natursutten marka olan çünkü doğal kauçuktan yapılıyor ayrıca büyük olduğu için bebeğin emme refleksini geliştiriyor. Biberon da aventin cam biberonu olabilir 🍼
Obsesifk melegimibeklerken ben sadece 1 tane dr. Brown biberonunu alıcam emzik kullanmayı düşünüyorum çok ihtiyaç olur bakarım phlips aventin emziğine
pamuksekerinannesi Emzikte biberonda kesinlikle avent bence.. Anne meme yapısı gibi tasarlanmış çünkü.. Biberon cam tabi 😍
Tanura Avent yenidoğan için biberon aldım kauçuk silikon vb bir sürü emzik çöp oldu hiçbirini istemedi oğlum biberonu da mamayı kabul etmediği için 6aydan sonra su için kullanabildim biberon sağlık açısından cam olmalı
Yayla Chicco cam beboron aldım. Sütüm olursa. Vermeyi düşünmüyorum küçüğünü aldım su için kullanırım Emzikte chicco kavcuk olanı aldım 😊