Tugce222 Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 2 hafta önce 34 haftalikti bugün 36 olması gerekirken 34 haftalık göründü hic kilo alamam mis gelisememis plesentan yaslanmis dedi ve doktor iki seçenek var dedi ıstersen 1 hafta bekleyelim ama kilo almayabilir yada ciğer geliştirici iğne yapalim çarşamba sezeryanla alalım dedi erken dogu m yapicam başına gelen varmi lutfen
selins Tugce222 bende 35 biticek yarın ve bebeğin Kilo alımı durdu ayrıca tansiyon sorunum var perşembe sezeryan alınabilirim😒
Merve201119 Tugce222 ben ilk doğumumu tam 36 da yapmıştım canım suyum gelmişti direk sezeryana aldılar çocuğumda sıkıntı yoktu küveze girmedi ikinci de 37 de yaptım canım yine sorun olmadı
mineeeee Tugce222 Bende de şeker var tansiyon var.Yarin kontrolüm var.Her şey yiyemiyorum gelişmemiş diye çok korkuyorum inanın bende
Tugce222 selins bende son adet tarihime göre aslında 39 haftalığim bugün ultrasonda 34 haftalık cikti
mineeeee Tugce222 şekerin yoksa muz ,cici bebe bunlar kilo aldiriryormus bebeğe bunlardan ye derim .Süt,ceviz .Özellikle muz ve cici bebe diyorlar dene 1 hafta bence
Ssshhh Tugce222 bence ciğer geliştirici vurdurun bi hafta bekleyin hala aynıysa o zaman doğurtabilir selametle gelsin inşallah
Tugce222 Plesenta 2 haftadır bebeği beslememiş gelişimi durmuş 2445 gr kizim doktor dediki riske atamayız 1 haftayı zayiflayabilirde dedi ben o yüzdem çarşamba sezeryan olcam