Ysmnpmk Kızlar benim evde kedim var ve ben bu testi en çok vücudumda lekeler çıktı diye istedim bı problemimmi var diye şuan 14 haftalık hamileyim ve bu test yüksek çıkmış bebeğime zararı olurmu cuma günü kontrolüm var beklemelimiyim cumayı yoksa yarın gideyimmi doktora bebeğime bişey olur diye korkuyorum
Ysmnpmk Zhrbjts bende çok korktum kalbim sıkıştı resmen görünce benimde kedim var o da benim evladım napicam ben diye düşündüm direk
Zhrbjts Ysmnpmk ama artık kedinizin tuvaletini esiniz yada baska birisi temizlesin siz zorunlu kalirsanizda eldiven maske kullanin ve sonrasinda ellerinizi iyice yıkayın bu surecte kedinizin kumunu siz temizliyeceksenizde cok yas mama cig besleme olabildigince yapmayini😘 ayrica sebze meyvelerinizi uyice yıkayın oyle tuketi
Ysmnpmk Zhrbjts hamile kaldigimdan beri kumunu ben degistirmiyorum. Eşime devrettim o işi ayrıca kedim kuru mama yiyor ve dışarı çıkan bir kedi değil aşıları ihmal ediliyor bazen o da sıkıntı olmaz sanırım dışarı çıkmadığı için😕
Ella06 Benimde kedim var kediniz evden dışarı çıkmıyorsa aşıları tam ise bir sorun olmuyor genelde. yinede tuvaletini temizlemeyin. İyi yıkanmamış sebze ,meyve ,dışarda yenilen salata, iyi pişmemiş et ürünleri daha riskli
Ysmnpmk Ella06 yok dışarı çıkmıyor tam ev kedisi uysalda. Hamile kaldigimdan beride eşime temizletiyorum kumunu ben temizliyorum. Dikkat edicem dahada 🙏
Niloyaaaaa Ysmnpmk ıgg önceden geçirdiğini gösteriyor kuzum önemli olan igm içiniz Rahat olsun kedinizin aşılarından ziyade 3 ayda bir iç dış parazit yaptırmanızı tavsiye ederim.. benimde kedim var evden çıkmıyorlar ama maalesef pazara gidip geldiğimde hemen poşetleri koklamak istiyorlar ve oradaki sebze meyveden bile kapabiliyorlar.. iç dış parazitini yaptırırsanız bir sorun olmaz 🥰