nrglkrlr80 3 kere bebek kaybettim kalbi duruyor du iğneler fayda etmedi pihtklsma yüksek doz bile etmeyince mayısta 3.kez kürtaj oldum smdi istioz denemeden docente gittim tüp bebek bölümüne o dedi rahim filmi çekil gel çektirdim rahmim T şeklinde ve yapisiklk cıktı geçen senede 1.kurtajdan snra polip vardı et parçaları temizlemişti ama üstüne kimyasal ve 2 kalp.durmaks oldu ben sımdide bu T rahimli çıktım bunu o salak doktor anlamadı mi görmedi mi dedim opersynds cnki herşey gozukuo beni bide bayılmadılar belden iğne ile yaptılar izledim şimdiki doktor dedi biz bayiltioruz izletme yok yani oh çektim cnki herşeyimi görmüştüm gözümün önüne gelio bide cuma test verdim bi suru 5 tüp.kan akciğer grafisi Ekg çektirdim yarın sonuçlar görcek anestezici onay verirse covid testi de yapilvakmks salı yada carsambaya randbeh vercek kendi doktorumun sekreteri herşeye bakmadan yapmiolrms geçn sene varya apar topar yapmıştı doktor hiç bakılmadı burayı daha çok sevdim doktorum rahme cizik aticaginida söyledi iyi tutunsun bebek die