MrvBK Pamiramsi Evet canım aynı. Ben bi güvenemedim teste. Kendi çizgisi bile silik çıkınca. Senin bat daha yakın. İnşallah Babalar günü var bu ay hepimizin yüzü güler 🌸
isil-ay Pamiramsi bayramın ılk gunu 16 hazıran dıye bılıyorum :) bi hamıle olarak dilerim umarım cıfte bayram yasarsınız ınsallah
Ayseses Pamiramsi İnşallh canım benimde bat 15 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 2 haziranda çatlama oldu ondan sonra ilişkiye devam etmem mi gerekiyor yoksa bırakayım mı
Nakskdkdkd Pamiramsi gittim ama beta da hormon testi oldugu icin bugun cikmicakmis yarin cikcakmis yarinda ameliyat gunu cumaya kaldi 😢😢
Pamiramsi Nakskdkdkd aaaa saçma çünkü özelde 1 saate çıkarabildikleri bir test yanihormon olduğu için geç çıkar sözünü ilk defa duydum
pastella Pamiramsi çok teşekkür ederim öncelikle. evet perşembe günü çok silik gördüm gecesi kan verdim 27 çıktı tabi çok düşük olduğu için 2 günde bir kan verip yükselmesini bekleyeceğim 🙏
pastella Pamiramsi amin inşallah daha önce 2 kez kimyasal geçirdim artması için çok heyecanlıyım. hepimize o duyguyu tattırsın rabbim 🙏