hncrAyseNur Adanalı olarak daha önce hiç yememiştim bi kaç yıl önce Karadenizli bir komşum yapmıştı ilk defa tattım ama İstanbul’da bulunmaz sanırım çok Canım istiyor.
gayecee hncrAyseNur madımak Sivasa özeldir ıspanağa benzer Bi ot aynı ıspanak gibi yaparlar dedemin memleketi olduğu için biraz bilgim var ama ulaşmanız zor olur o ota :(
cilm hncrAyseNur eşimin köyünde çok canm. kayınvalıdemin buzluktada olması lazımdı. posetleyip dolaba koyuyolar kışlık için börek falan yapılıyo☺
Mavisss12 Yagmur_92 Al bendende o kadar aslındaaa 😁🤷♀️🙈 çok seçenek var ama beceremem korkusu var😁🙈🤷♀️
kbramehmet hncrAyseNur Madımak Tokat ve Sivas’a ait bi yemektir muhteşemdir ama 1 ay sonra veya 2 ay sonra ancak bulabilirsin ben tokatlıyım bizlerin dolaplarında var ama keşke buralarda olsaydın
hncrAyseNur kbramehmet ne güzel ya çok şanslısınız 😊 belki mevsimi gelince bulunur mu buradaki Pazarlarda bakmak lazım.
Alyaveannesi hncrAyseNur bu mevsimde bulamazsin canim genelde ilkbaharda olur bizim oralardada vardir ama