Mym Haticecinar Halsizlik bendede var,üstelik bacaklarım ağırmaya başladı son 2 gündür.Ama çok şükür mide bulantılarım geçti
Haticecinar Asena_ Kosarer kizlar benimde arada halsizlik oluyor oda normal sanirim cinsiyetleri ne bebislern benimki kiz 😍
Burcubby Kosarer aynı şeyler bende de var. Sürekli nefes nefeseyim. Bugün kan tahlili sonucunu aldım B12 eksikliğinden oluyormuş.
Kosarer Burcubby nerde yaptırdınız kan tahlili bende arada dr kan tahlil istiyor ama sonuç temiz çıkıyor yanılma olabilir mi acaba birde b12 eksikliği için ilaç falan verdiler. Mi size
DeryaZ Bizde son 1haftadır baya büyüdük yani karnım baya çıktı geçen hafta kızım olacağını doktor kesinleştirdi artık hem ben hem eşim tekmelerini hissediyoruz ve çok heyecanlanıyorum hareketlenince herşey yolunda çok şükür 🙏🏻
EbruKrhn Kosarer benimde vardı b12 eksikliğim iğne verdi doktorum bir haftalık olduk bitti yine test yaptırıcam bakalım normal mi
Yesim_dmrcn İyiydi bugüne kadar şu 2 gündür gaz problemi çekiyorum. Acillik oldum. Nst ye bağladılar bebek iyi çok şülür. Mercimek çorbası beni mahvetti 😟