Btlshnnn ssevilmommy 13+5 olduk cinsiyeti öğrendik bu zamana kadar çok güzel geçiyordu ama iki gündür kanama ve lekelenme gördüm iğne oldum fitil kullanıyorum morelim bozuldu açıkçası bakalım 13 haziranda detaylıya giricem inşallah bir sorun yoktur sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
Eminemalinnn ssevilmommy bulantilar azaldı gibi. Belirtilerim yok gibi arada kendini gösteriyor. Cinsiyet içinde 12. Haftada erkek denildi. 13. Hafta başında da erkek denildi bakalım hayırlısı. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi bilemedim
minnosbirkiz ssevilmommy bu sene erkek senesi, herkes gibi bizimde erkek 😂 eşim hep kız hissediyordu ama tutmadı 😁
Lidiapoet ssevilmommy benimde sizin haftalarda kanamam oldu iki kez şuan 15 olduk kahverengi lekelenmeye döndü korkmayın benim rahmim kalp şeklinde o nedenle olabilir dedi doktorum
baharmom35 Eminemalinnn 2. Tremester de belirtiler bitebiliyor 3 de tekrar başlıyormuş öyle biliyorum
Eminemalinnn baharmom35 ya tsk ederim böyle olması iyi ama işte tedirginlik ister istemez endişe oluyor 🙈