Hasret18ayaz Beta artisim 2 günde bir %40-45 artıyor böyle olup gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı 30 Mayıs 13.9 1 Haziran 33.94 3 Haziran 46.98 5 Haziran 67.2
momofmychildren Hasret18ayaz hastane farkından da olabilir son verdiğiniz yerde iki gün sonra tekrar kan verin eğer ki artış yoksa sağlıksızdir
Hasret18ayaz momofmychildren peki artması ama az artması yani benim ilk gebeligimde çok erken öğrenmiştim değerim 7 iki gün sonra 30 iki gün son 60 dört gün sonra 300 olmuştu bunda yükselmiyor az az artıyor ama umarım saglikldiir
momofmychildren Hasret18ayaz artışı çok sağliksiz duruyo kimyasal gebelik de olabilir hastane farkından da olabilir
Hasret18ayaz sltn2686 evet maalesef doktor salı günü tekrar çağırdı ama dediki biz normalde 2 günde iki katına çıkmasını bekleriz ama kitaplar %40 in yeterli olduğunu söylüyor kanaman ağrın olmadığı için umutlu bakıyorum salı Tekrar bakalım dedi
sltn2686 Hasret18ayaz evet belli olmaz herkesin farklı oluyor ben en az yüzde 60 diye biliyorum o yüzden az geldi ama dediğim gibi belli olmaz nasip hayırlısı olur inşallah