Nergizos babyiscoming_ hadi insaallah herşey çok güzel ilerler. Transferi yaptıran sıraya girsin artık aramızda. Birbirimizi takip edelim. İnşaallah bebikolarin alisverislerini doğumunu vs konuştuğumuz günleri de gelir sağlıcakla inşallah 🤗
nisamom_ Nergizos inşallah☺️ haber verelim birbirmize benim adetten sonra gidicem yani şuan transfer yok durumları nasıl bilmiyorum salı günü haber almaya gidicez yazıcam size dua edin banada☺️
nisamom_ babyiscoming_ ayyy çok sevimdiö çok güzek haber bu bana hala haber gelmedi salı doktora gidicez sanırım ozaman söyleyecekler inşallah benimkilerde iyilerdir ☺️
babyiscoming_ mrp2023 Nergizos -angel34 nisamom_ Kızlar hastaneden aradılar. Bugün embriyolarımın 4.günü bugün kontrol yokmuş. Yarın 5. Günde kontrolleri yapılcak. Yarına transferim planlanmış. Saat 10da hastanede olun dediler idrara sıkışık şekilde. 10.30 da transfer olacakmış Allahın izni ile. Dularınıza talibim dualarınızda bana da yer verin ismim Kübra ismen dua ederseniz çok çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden 🥹💖
nisamom_ Nergizos iyi canım 3. gün olupta tutan çok insan var stres yapma güzel şeyler düşün inşallah güzel haberler alacağız hepimiz ☺️🤲🏻 stres en büyük düşman bize
Nergizos nisamom_ evet canimm mutlaka haber verelim 🤗 ben de bu ay adet olucam. Sonra temmuzda olucam. Ağustos adetimde gitmeyi planlıyorum transfer için inşallah
babyiscoming_ Nergizos kesinlikle canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar içini ferah tut sen birden fazla embriyon oldu zaten inşallah güzel haberlerini alacağız 🥹🥰
Nergizos @mrp2023 @nisamom_ @Bbdk @babyiscoming_ Kızlar ins.tada dyt.kevserkurnaz diye bir diyetisyen var. Sadece tüp bebek üzerine çalışıyor. Bazen soru cvp falan yapıyor. Belki faydası olur diye sizinle paylaşmak istedim. Ben takip ediyorum