nisamom_ babyiscoming_ yarın sabah toplandıktan sonra yazacağım kızlar🤲🏻☺️ korkudan stesten midem bulanıyor resmen doktor gece 10 dan sonra hiç bişey yeme içme dedi yumurta toplanırken uyutucaklarmış beni🥲
babyiscoming_ nisamom_ hiç stres yapma çok rahat geçecek canım, ben dün sabah toplattırdım hemen günlük hayatıma döndüm dün akşam gezmeye dışarı çıktım bugünde işteyim çalışıyorum her şey yolunda çok şükür ağrı kesici bile içmedim 🥰
nisamom_ babyiscoming_ benimde iyi geçer inşallah canım maşallah sana bazıları ohhs oluyomuş yorumlar gördümde etkildi beni midem bulanıyor stresten😔
mrp2023 nisamom_ o yumurta sayısıyla ilgili bişey canım çok yumurtan yoksa bencede korkmamalısın bazen fazla yumurtası olupta ağrısı olmayan bile oluyor sıkma canını
babyiscoming_ nisamom_ kişiden kişiye göre değişir tabi korkulacak hiç bir şey yok için rahat bir şekilde gir güzel geçsin💖
nisamom_ Nergizos babyiscoming_ Kızlar günaydın ben çıktım biraz ağrım var adet sonrası gelickemişim demek taze transfer değil anestezi verdiler bişey hissetmedim sonrası ağrı çok oldu ama 😔 11 yumurta toplandı güzel haberler gelir inşallah
babyiscoming_ nisamom_ günaydın canım hadi geçmiş olsun güzel toplanmış yumurtaların şimdi işin en heyecanlı kısımlarından biri embriyologtan telefon beklemek güzel haberler gelsin inşallah🥰
Zynp12 babyiscoming_ inşallah iyi geçer canım inşallah rabbim saglikla isteyen herkese ve sana nasip etsin ❤️
nisamom_ babyiscoming_ sende güzel haberler alırsın inşallah canım salı günü gidip bakacağız çağırdı doktor ☺️
Nergizos @babyiscoming_ @nisamom_ kızlar embriyolog ben açmayınca eşimi aramış. Güzel ilerliyor 3u de yarın donduracagiz demişler.. diğerini de 3.gun dondurmuslardi. Bunları da 3.gun donduruyorlar. Yolunda gitmeyen birşey mi var niye 5.gune kadar götürmüyorlar. Kafam çok takıldı bilginiz var mı🥺
babyiscoming_ Nergizos canım bir arayıp sorsan belki daha sağlıklı bir yanıt alırsın belki 5.güne gidemeyeck durumdadırlar ama tutacaksa 3.günde tutar hiç canını sıkma, beni henüz aramadılar yarın arıycaklarını söylemişlerdi beklemedeyim bende
mrp2023 Nergizos 5.güne gitmeyecekse rahimdede gitmez canım bence tutunma aşamasına 3.günde geldilerse ondan dondurulmuştur yüreğini ferah tut biliyorsun 3.gün embriyosuda olsa transfer sonrası hamilelik oluşabilir ☺️
mrp2023 Nergizos blastokist aşamasına gelmesi gerekiyor transfer için benim embriyom 6.günde bu aşamaya gelmişti seninki 3.günde gelmiş olabilir canım
nisamom_ Nergizos canım kalitesi belkide iyidir istenildiği gibi ilerlediği için dorduruyor olabilirler için rahat edecekse ara bir sor istenmeyen bişey yoktur inşallah 🤲🏻💕 Güzel haberler alıcaksın
Nergizos babyiscoming_ sabah aramışlar 2 kere ben açmayınca eşimi aramışlar. Ben sağlıkçı olunca detaylıca sorarım konuşurum ama eşim sadece bilgi edinmiş 😂 yarın elim gözüm telde bekliyim insaalh
Nergizos mrp2023 yaa öyle mi bunu bilmiyordum canimm inşaallah öyledir. Yarın bir daha arasınlar detaylıca sorayım o zmaan