babyiscoming_ Nergizos benimde biliyosunuz 12 yumurta toplandı. 7 yumurta olgunmuş 5 tanesi döllenmiş şuan kaliteleri güzel dedi Pazar günü 3.gün kontrolünü yapacaklarmış pazar sabah tekrar arayıp bilgi vereceğim dedi nisamom_ blkesr10
Nergizos blkesr10 sen en son ne zaman idrara çıktın. İdrarini yapamıyor olman normal değil canım. Drunla bir görüş istersen
nisamom_ babyiscoming_ sanırım taze olucak canım duruma göre yumurtaların döllenmesine bakacak doktor☺️ inşallah güzel ilerlerde
babyiscoming_ nisamom_ hadi inşallah canım hayırlsııyla seninle aynı zamanlardayız aşağı yukarı yaz mutlaka buradan😍
Nergizos nisamom_ hadi hayırlı haberler canimm insalah..biz atlattık sıra sende..çıkınca sen de yaz inşaallah iyi geçer
Nergizos babyiscoming_ yarın sana da ariycaz dediler mi canim. Beni arayacaklarmis çok merak ediyorum. Bir taraftan da korkuyorum 🥺
babyiscoming_ Nergizos evet yarın arayacaklar merakla bekliyorum bende yazarım burdannn güzel haberler alalım inşallah🥹
babyiscoming_ Nergizos o ne demek bilmiyorum o tarz bişey söylemedi doktorum taze transfer yapacağız dedi sadece
Nergizos babyiscoming_ yani rahimle ilgili herhangi bir müdahalede bulunmayacak. Rahim normal kendiliğinden olduğu gibi transferini yapacak
babyiscoming_ Nergizos evet ekstra bir müdahale olmayacak zaten bende bir problem yok sebepsiz infertilite tanısı konuldu doğal yollarla çocuk sahibi olabilecek bir çiftken sebebsiz olmuyor bizde daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebeğe başladık
Nergizos babyiscoming_ @mrp2023 @nisamom_ aradılar 3 u döllenmiş. İnşaallah sağlıcakla ilerler @blkesr10
-Dmt babyiscoming_ iyi bari sevindim vermemesine iğne yapmak güzel bişey değil bence 😂 benimde 25inde transfer yapıldı cumartesi kan testi için gidicem ama doktorum 3 aylık olana kadar düşük riski olmamaması için devam edicez dedi ama cumartesi be olur ne denir bilmiyorum tabiki