-angel34 babyiscoming_ çok sevindim sağ Salim 9 ayınızı geçirmek de nasip olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşAllah ♥️darısı bize
babyiscoming_ -angel34 aminn inşallah çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese tez vakitte inşallah🥹❤️❤️🤲🏻
Nergizos babyiscoming_ ayy canimm ya inan kendim gibi çok mutlu oldum🤗tebrik ederim sağlıcakla kucağına aldigin günleri de gör inşaallah. Bizlere de dua et lütfen 🤗😘
babyiscoming_ Nergizos aminn inşallah canım çok teşekkür ederim tez vakitte hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallah rabbim kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin size ve isteyen herkese❤️❤️
FatmaZehra06 @"Tiniminihanim1 hayırlı olsun sağlıcakla ılerler inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸😍
Umuttayorulur babyiscoming_ çok sevindim inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 😍 Lütfen bize de dua et bizde pozitifi görelim 🥹
babyiscoming_ Umuttayorulur amin inşallah canım darısı başına dualarımdasınız müjdeli haberlerle gelin inşallah💖
Umuttayorulur babyiscoming_ inşallah başım ağrıyor diye umudum kırıldı ama inşallah öyle düşündüğüm gibi kötü bir şey değildir 🥺
nisamom_ babyiscoming_ ayyy canımsın hayılırlısı olsun inşallah ☺️💐 çok sevindim darısı bize olsun mu