canoygz 32.haftaya girdik ama dün doktora gittim bebeğim kafası aşağı dönmemiş kızlar sıkıntı olurmu 🫣
ZeyHus33 canoygz 33 haftadaym benimde 23 haftadan beri baş Geliş Hic degismemis dönmüyor benim bebe galiba anlamadm 🤣 hep aynı
rahime_ali-26 canoygz 35 haftalığız bizim de kafa yukarda 28. Hafta da aşağıdaydı halbuki keyifleri gelince dönüyorlar gün içinde 😅 inşallah doğum zamanı da dönerler yoksa nanay
Papatya123_ canoygz ben ne zaman döndü tam olarak bilmiyorum ama 30 hafta dönmüştü sordum 33 hafta kontrolde 1 hafta karın geriliği olduğu İçin doktorum 1 hafta içerisinde tekrar gel dedi bebek kg neler ?
Mavilik canoygz benimkide ters duruyor 32 haftadayız, düz dönmesi için egzersiz falan verdi her gittiğimde 20 dakka bastırıp çevirmeye uğraşıyor ama bizim kız keyifçi çıktı asla umursamıyor eğer dönmezse mecbur sezeryan olacam 😁
simgeshn38 Bende 32 haftadayım doktor randevum haftaya fakat benimde girmedi sanırım hep yukarıda hareketleri baskı hissetmiyorum belkise ilk gebelik bilmiyorda olabilirim 😂❤️
Mavilik canoygz yere yakın koltukta bacaklarımı popomun altına alıyorum yere doğru dirseklerimle eğilip popoyu havaya kaldırmaya çalışıyom eşimle perişan oluyoz bizim çocuk ebu cehil çıktı daha şimdiden neler ediyo bize 😁😁
Mavilik canoygz bende yapamıyom zate 2 kez yaptım bıraktım dönerse benimdir dönmezse kestirtcez kendimizi 😁
Prmas61 canoygz bugün tam 32 oldum makatıma ve kalçalarıma çok fazla baskı var ilk oğlumda hiç bişe hissetmiyorudm