Nur321 Var mi benım gibi olan ya. 1 ay önce taşındık ama ev tadilattı daha dün yine usta geldi. Mutfak kendınden geçti . Hiç yapacak hâlim yok. Artik işler bıtse de rahat rahat dinlensem diyorum. Bir de üstüne sıcak basıyor , nasıl bitecek bu işler 🥱
Nur321 Nur321 herkes bitirdi mi temizliği. 🥲 pozitif enerjiye ihtiyacım var. Sicaktan enerji de gelmiyor ki 🥵
Mommelike Nur321 benimde programa göre 24 ama doktor 16 sı falan dedi anlamadım şok oldum başladım birden hala bitmedi 😅😅
Busragokhan0911 Nur321 bayramdan sonraydı. Sağlık sorunlarından bayramdan önceye alındı doğumum. Son 9 gün ama temizlikçi bulamıyorum kaldım böyle. Kendimin yapcaklarını yaptım bitti ama camlar, kapı ve lambalar kaldı 🫠
Nur321 Mommelike ayy niye öyle dedi ki. Bende kurbana bitse diyorum ne olur ne olmaz belki erken geleceği tutar. Ama yok bitmiyor. Bir de sıcağın etkisi var gözüm kararıyor ayakta çok duramıyorum 🥴 allah yardımcımız olsun hava iyi serin gidiyor derken sıcağı dibine kadar yedik 😅
Betulkync Son 30 gün bu zamana kadar neden yapmadım diye kendime kızıyorum hava çok sıcak sanırim yapamıycam 😂
Nur321 Betulkync ayy bızım taşınma olmasa 32 34 arası ideal oluyor temizlik için ama taşınma beni mahvetti. Yavaş yavaş yapacağız artik. Bu hafta sonuna sıcaklar azalacakmıs bıraz serınlese de hızlı hızlı bitiriversek 🥱
Nur321 Busragokhan0911 sezeryan mi sizin. Allah kolaylık versin. Sıcak olmasa bir nebze insan yavaş yavaş yapiyor ama sıcakta benim pertım çıktı. Benımde iş çok. Diyorum işleri bitirsem de öyle gelse bebiş 😅. Ucuz pahalı birilerini bulursun inşallah senin çok az kalmış. 🥲
Nur321 Betulkync 😂😂 senın daha var yaparsın sen inşallah ya. Kurban girecek araya bir de. Artik geç olsun güç olmasın diyeceğiz 😆 ilk doğum mu sizin
Betulkync Nur321 ilk doğum 36 haftalığım her doktora gittiğimde korkuyorum yatırcaklar hazır değilim diye hahahahaha😂
Nur321 Betulkync 😅 benim ilki 40+3 de gelmişti. Bu nasil olack çok merak ediyorum. Bunda sancılar sımdıden gelmeye başladı ama, kızımda son ana kadar yalancı sancı hissetmemiştim 🤔 hayırlısı olsun artık ne zaman isterlerse o zaman gelsinler 😍