Slv Bugün kontrolum vardı kasilmalarimin arttığını üç gündür böyle olduğunu soyledim acilman olabilir dedi muayene etti.1 cm acilmam varmış. Devamı gelir inşallah ama bütün iskelet sistemim ağrıyor şuan. Evde sancı çekmek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum🤔
Canisi Slv 38+5 kasılma cok bende bazen feci sancı geliyor ama dogum yok.. Evde cek sancını daha iyii ilkinde oyle olduö
HiraMerve1 Bende 38. haftamdayım en son açılmam yoktu belirtilerden de hiç bişey anlamıyorum ama artık doğurmak istiyorum 🤷🏼♀️
Nese23 Bende 38.4 sertlik oluyor karnımda alttan ağrılar oluyor . 11 13 ocak gibi doğum olur dedi doktor bakalım beklemedeyim bende
Slv bebek karnında kendini gere gere uzanmış yatıyor gibi düşün . Böyle dakikalarca duruyor karnında. Sırt bel boyun bişey kalmıyor🙄
Zeynep30 Slv ben bu aralar böyle geziyorum ya ne yatınca rahatım oluyor ne oturunca hele ki oturduğumda işkence gibi geliyor sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallah
Slv Annem çok rahat hamilelik geçirmiş doğumu çok rahatmis bende öyle olurum inşallah. Tabii neler çekti kim bilir ama herkes annen gibi olsan doğumda da diyor. Dua edin inşallah hepimiz icin