Esra-135 Kızlar Temu diye bir tane herseyin ucuz olduğu söylenen bir uygulama varmış aranızda bilen ve kullanan var mı ? Memnun Musunuz ? Eşimin iş yerindeki arkadaşı tavsiye etmiş Bende Sizlere Sormak İstedim ?
Dlar Ben de kullanıyorum canm gayet güzel ama kıyafetin pamuk mu polyestermi olup olmadığına iyi bak dikkat etmeyince yanlışlıkla naylon gibi sipariş veriliyor sonra jeton düşüyor 😅
Dilek_04 Dlar Uygulamaya yeni baktım da uygun fiyatlılar yani göründüğü gibi geliyorlar mı kargo kaç günde geliyor
Dlar cakebabe görememişsindir yazıyor canm altlara in seçtiğin ürünün büyük görselleri var üstte solda yazıyor
Aerithma Esra-135 ben kullanıyorum güzel bir uygulama Ali express gibi. Şu zamana kadar sorun yaşamadım.
Dlar cakebabe Türkiye vergi uygulamasını Google üzerinden hesaplama yap canm onu ben bilmiyorum Hollanda’da yaşıyorum burda vergi gümrük almıyor belli bir ücrete kadar
Dlar Dilek_04 geliyor canm 8 Ila 9 iş günü içinde ama diyet arkadaşlara dedim kumaştürüne bakın 100 💯 polyester söylersen kötü oluyor
Babymom07 Esra-135 aaa bende reklamlarına çok denk geliyorum gerçekten çok güzel ve ucuz şeyler var ama pek güvenemedim alınır mı alınmaz ki bilemedim bu ara pazaramadan da alışveriş yaptık orası güvenilir 👍🏻 bir şey alacağımda 4 5 siteye bakıyorum
Dlar Dilek_04 pamuk var canm ben aldım ama istersen shein uygulamasına da bakabilirsin ben ikisinide kullanıyorum