elifozkann Günde kaç kere kullanıyorsunuz doktorum bana 1 kez dedi cok ağrın olursa 2 dedi ama ağır gelir mi bilmiyorum 2 kez kullanan var mı
sutlukahve elifozkann doktor bana da iki tane kullanmamı söyledi ağır gelecek olsa iki tane iç demezler bence
Rabiul elifozkann günde 1 kullanıyordum bitti bir tane daha magnezyumum vardı osteocare magnimore kadar etkili değil
Gmom elifozkann bende 2 kullanıyorum sabah akşam. Magnezyumum kanda düşmüştü 2×1 kullanmamı söyledi doktorum. Kutudan kutuya fark olmuyor. 30 60 120 lik kutusu var hepsinin içeriği aynı
Alyadefne sutlukahve ama ilacı alma saatine de bağlı gece uyumadan alınca sabaha kadar karşılıyor benimkini hiç ağrım sızım oluyor ama siz bir taneyi gece deneseniz etkili gelebilir aslında denedinizmi
sutlukahve elifozkann evet canım hatta ben hapı yutamadığım için saşe olanına geçtim sabah akşam içiyorum 😂
Alyadefne elifozkann evet canım mor kutu ama 30 luk 60 luk 120 lik var hepsi aynı tablet sayısı değişiyor zaten ben 120 lik aldım
Alyadefne elifozkann bir de şunu söyleyim hem sadece magnimore var hemde magnimore plus var ikisi de var benimki plus içeriği daha zengin aklınızda bulunsun
Ozgis1s elifozkann evet magnimore Plus geçen sefer 60 lık almıştım şimdi 120 lik aldım daha uzun süre gider diye
Alyadefne elifozkann canım ben 4 aydır bir tane kullanıyorum gece uyumadan. 2 ye çıkarmaya hala gerek duymadım gerçekten çok etkili.
Alyadefne elifozkann öğlen yoğurt soda tüketin gece uyumadan alınca ertesi güne kadar neredeyse hiç ağrım olmuyor benim maşallah
Ozgis1s Alyadefne her gün 1 soda 1 kase yoğurt tüketiyorum sabah akşam magnezyum alıyorum hala ağrılarım oluyor yorucu 😢😢
Alyadefne Ozgis1s çok geçmiş olsun demekki herkeste aynı etki olmuyor.. İnşallah düzelir sizinki de hafif hafif yürüyüş yapıyormusunuz gün içinde ben yapmaya çalışıyorum ayaklarım şişmiş ama yine de yürüyorum gün içinde az da olsa
Ozgis1s Alyadefne evet evet yapıyorum ama etkisi olmuyor galiba huzursuz bacak sendromu dedikleri şeyde var bende