Zeliha-16 Kızlar imkanı olan özelde yaptırsın detaylıyı çok hevesle gitti ama hiç birşey göremedim ve 2 dk sürdü devlete yaptırdım ne yüzünü ne kendisi görebildim doktor çok yaşlı bır kadın dı çok şükür birşey yok dedi ama bu kadar da kısa sürmez ya detaylı
Hilal2901 Zeliha-16 ben de devlette yaptırdım 1.5 2 saat sürdü sizin doktorda sıkıntı varmış. Boy kilo söylemez zaten organ taraması yapıypr çünkü detaylı bir organ ölçümü yapıypr normal muayene gibi bilgiler beklememek lazım
fLzz3 Benim uzun sürdü sözde ama hbişiye bakılmamış özeldede randevu bulunmuyo ve bulunsa bile 4 bin tutuyor
Bihterrr Ya evet devlet hastanesi yoğunluktan dolayı ilgilenmiyor pek ama bana 17. Haftamda ikili testim yüksek diye randevusuz falan kendi isteğiyle detaylı ultrason yaptı devlet hastanesinde ve baya sürdü. 21. Haftanda bida bakmak isterim dedi ben özele gittim aralarında tek fark özelde iki adet fotoğraf verdi elime ve bakarken izledim yüzünü falan gördüm devlette hiçbir şey görmedim ama görüntüler e nabızda vardı. İzlemek için bile olsa yine özeli tercih ederim ama ben devlette çok memnun kalmıştım çok ilgilendiler belki ikili testim riskli diye ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mzzz Kesinlikle başka bir yerde yaptırın sizinki detaylı ultrason değil normal muayne olmuş normal muayne ancak bu kadar surer
Zeliha-16 Mzzz ay öyle ne kilosunu ne boyunu hıc birşey soylemdi ben uzandım kadın kurban parası gönderiyo
EceQueen İki tür detaylı ultrason var sanırım. Beni de devlette yönlendirdiler, 5 dakka sürdü. Ama sonra haftam gelince biz ayrıntılı yltrason bakmıyoruz başka yerden baktır dedi doktor. Burdaki yarı detaylı gibi bi açıklama yaptı.