Eymenin_annesi06 Kızlar 40 günlük bebeğim var kafasının arkasında ve ensesinde saçlarının içinde kızarıklıklar var neden olmuş olabilir bilgisi olan ya da başına böyle bişey gelmiş olan var mı
Kayraninnannesi Eymenin_annesi06 Evet yeni doğanda olur genelde benim bebeğimde de vardı. Yanlış yönlendirmek istemem ama hergün banyo yapmaya özen gösterin ve kesinlikle doğal içerikli şampuan ve nemlendirici kullanın 2-3 güne azalır eğer azalmazsa doktora danışın belki egzama gibi özel krem gerektiren bir hassasiyeti olabilir 🙏🏻
Eymenin_annesi06 Hilal2901 yüzünde isilik oluştu zaten 2 haftadır falan var ama kafasındaki yeni oluştu endişendim açıkçası
Eymenin_annesi06 Kayraninnannesi önerebileceğiniz Şampuan ve krem var mı? İki günde bir yıkıyorum uni Baby ürünlerini kullanıyorum
Kayraninnannesi Eymenin_annesi06 Bu konuda çok araştırdım açıkçası içeriği temiz denilen birçok ürün asla temiz değil. Ben doğduğundan beri Ecowell şampuan ve nemlendirici kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama bi kutusu 6-7 ay en az dayanıyor hatta belki daha fazla ben hergün yıkamama rağmen. Çok azı yetiyor zaten. bi araştırın sizde 🙏🏻
06Canan Eymenin_annesi06 canım benm kızımdada vardı melekler öpüyormuş diye yorumlar okumuştum sonradan geçiyor
amayinedeiyiilerledim Eymenin_annesi06 foto vardır diye girdim 😋😂 bilgim yok inşallah önemli bir şey değildir 🌹