Emineyakar Kızlar 11 hftalik hamileym bugün belim çok agryor uzannca oturunca agrı kalçamada vuruyor bu hftalarda bunu yasayn oldmu normalmi bu agrılar
Cyla2014 Emineyakar normal canm bende de oluyor doktor bir sıkıntı Yok deri ama eğer dayanamazsanız acil gidin
GozdeCemre Emineyakar iş yaptın mı canım benim genelde temizlik yaptığımda yada kendimi çok yorduğumda oluyor
Handeay Emineyakar canım bana doktor öyle ağrı olursa gel demişti ağrının kalçaya vurması ilk aylarda sakıncalı oluyormuş ama büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olabilir
burcumusalli Emineyakar bende 12 haftalığım sık sık bu agrılarım oluyor canım ama seni çok rahatsız ediyorsa doktorunla görüş derim
Mucizem00 GozdeCemre aynen canım ben de temizlik yaptıktan sonra oluyor yani kendimi çok yormadan yavaş yavaş yapıyorum ama yinede akşamında çok fena bel agrısı oluyor
GozdeCemre Mucizem00 ya valla pazartesi günleri temizlik günüm sırf bu yüzden iş yapmaktan kaçıyorum resmen akşam koca dalga geçiyor yapma Diye kızıyor ama el mahkum 😏
GozdeCemre Emineyakar valla benim Diğer günler birşeyim yok ama pazartesi günleri temizlik günüm ve kalçam belim tutmuyor oturup kalkamıyorum emekleyecek duruma geliyorum bence ondan olmıştır
Nalanktl Emineyakar bende de birkaç gün öldüm bel ağrısından normal canım belime sıcak su torbası koydum ara sıra geçti .