Yaser27 Gizem34 benimde 11.hafta da gittim baya hareketliydi hatta doktor çekeceğiniz var hiç yerinde durmuyor dedi. Cinsiyeti söylemedi ama sizin cinsiyet belli mi acaba
Gizem34 Yaser27 11 Belli değildi 12 hafta iki günlük gittik dün yani bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ama emin değilim dedi sakın acele edipte alışveriş yapmayın dedi 16 haftayı bekle onun için öyle kararsız kaldık yani kızlarda çıkıntı oluyor dedi ☺️
Yaser27 Gizem34 sizinki de çok hareketliymis dediniz ya acaba siz kontrole gitmeden önce çikolata mı yediniz ben çikolata yemiştim 4 -5 saat öncesinden acaba ondan mı diye düşündüm yoksa normalde mı öyle ilk hamilelik olduğu için çok bilgisizim 😊
123mss Rjd valla benim ki değişti bilemiyorum ki 17.18 haftaya kadar emin olamıyor doktorlar😊biraz saha sabır edip gitmek gerek aslında ama bizde yok
Gizem34 Yaser27 😀yok canım ne Çikolatası şekerim var yasak onlar bana ilke baktığımızda uyuyordum hocam dedim hala hareket etmiyor mu hayır uyuyor dedi bir elini vurdu nasıl kıpırdadı 😍
Mervemim Busraerbas bnmde 10. Haftamda vardı enfeksiyon ama doktor ilaç veremem dedi vermedi bol su içeçeksin dedi içebiliyorsun cok fazla su iç ilaç almamaya bak :/
Sedef-345 Gizem34 bende tam 12+2 de gitmiştim ikili teste ultrasonda göremedik. Şu anda 13+5 iz :)) 15. Haftasında tekrar gidicem. Tam olarak öğreniyim istiyorum
Ceyceys Gizem34 evet cankm tam 12. Haftalıktı doktorumuz kesin kız dedi.16 .haftada bidaha baktı kız demiştim zaten dimi dedi . Evet dedim bende. Tecrübeli bir doktorsa anlıyor canım
Asimommm Gozdebicer aynısını bende yaşadım. 16dan sonra bidaha gitmedim. şuan 21 haftalığım ve haftaya detaylıya gircem. Siz kız dedikten sonra bidha ultrasona girdiniz mi kız dedi mi yine?
Gozdebicer Asimommm detayli usgyi bende 21 de yaptrdim simdi 22 haftaligim ordada kiz dedi ama zaten ondan oncede netlesmisti canim 😊 kac kilo aldin ben biraz fazla aldim insallah veririm 😞
Sedef-345 Vctry1706 kesinlikle bilimsel birşey benim dr umda öyle söyledi ve fotosunu bile gösterdi 15. Haftatay kadar nerdeyse aynı çıkıntılar sonrasında erkeğinki tabiri Cahise pipi :) kızınkide birleşip cinsel organları oluşuyormuş.
Asimommm Haticeonur ya benm doktorum neden farklı söyledi ozaman 😖 3 kontrolde de %100 erkek dedi pipi gösterdi. Sonra yok kızmış dedi. Bende erkekte yanılma olmaz die biliyodum ama bu neydi şmdi
Haticeonur Asimommm banada gösterdi iki farklı doktor erkek dedi ama şimdi sizin durumu görünce bende ikilemde kaldım doğrusu sonradan kız diyebilirler demek ki😂
Gizem34 Yaser27 Âmin inşallah canım hepimizin de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Asimommm Gizem34 10+4 den 16 haftaya kdar her kontrolde kesin erkek dedi çok belli dedi. Emin konuşunca bizde erkeği benimsedik tabi. 16haftada da yok kızmış dedi şok olduk ben ve eşim
Gizem34 Haticebaysalll daha baktırmadınız mı 13 haftalıkdan sonra bir baktır belki değişmiştir ☺️ Arkadaşlar değişiyor diyor da