_-7_- Eftalya54 ablamın gprumcesı minel koydu nüfusta çalışan minal anlamış kimliğe minal yazmış söylerken abes duruyo
BirAskMasali1323 _-7_- Sübliminal gibi..Kötü olmuş o yüzden isim kaydedilmeye gidildiğinde telaffuz ederken dikkat edilmesi gerek
iremd-1798 Melisasevill ah o isim belirlemek o kadar zor ki 🥹 benim ilk kızımın ismi Eslem Duru. İkinci kızım olacak Alya Vera koyacağım 🌸🌸
EceQueen Melisasevill ay benim en sevdiğim kız ismi duru, duru lina da enerji olarak da çok güçlü ve uyumlu aslında. Lina bu ara çok popüler, mina, alin, alinya, alina gibi farklı versiyonlarını koyabilirsiniz belki💙
Melisasevill EceQueen yaa teşekkür ederim, eşim ısrarla değiştirmeyelim diyor. Aynı da kalabilir yorumunuz pozitif etkiledi beni☺️
Cosimaniehaus Melisasevill Işıl ismi güzel geliyor bana çok da koyan yok sanırım. Işıl Mina ya da tek Işıl. Fikir olur belki. Biz Deniz Gökçe koyacağız
Mucizemses Melisasevill bizde 33 haftalığız daha isim seçemedik okadar zor ki hergün bu sefer son diyoruz yeniden içimize sinmiyor çok zor gerçekten 😔 Ama sadece duru ismi çok naif geliyor bana tek başına duru koyabilirsiniz
Zeyneeeep Melisasevill Popülerlik konusuna takılmamanızı tavsiye ederim. İsmim Zeynep ve istisnasız her yıl çocuklara koyulan ilk 3 isimden biri. Her zaman sınıfımda aynı isimli arkadaşlarım vardı. Bu zamana kadar da hiç problem yaşamadım. İçinize sinmediyse yine bende Mira Alya Leyla İnci gibi isimleri seviyorum 💐
Melisasevill Zeyneeeep teşekkür ederim. Direkt Duru demeyi düşünüyorum sadece tek isim istiyordum eşim Lina koyalım dedi yanına öyle ikilendi💖 görümcemler Lina deriz diyolar ama.. Sanırım böyle kalacak eşim değiştirmekten yana olmadı☺️