SmyEsciv ben iğneyi hiç hissetmedim, görünce bi irkildim, damar yolu açarken takılan plastikten daha kalın gibi bişey gördüm yanlış da görmüş olabilirim ama, beni oturtup iğneyi yaptılar hemen geri yatırdılar 10 saniye bile sürmedi o işlem.
10:39da bebeğim doğdu, 3te servise çıkardılar, akşam üstü 6da ilk yürüyüşümü yaptım, altına hasta bezi seriyorlar benim o baya kandı, hatta elbise giydirmişlerdi ameliyattan sonra, onun arkası da full öyleydi ama ben hiç kanamayı hissetmedim. Ağrı sızı olmadı hiç. Üstümü değiştirip yürüyüşe çıktım bi daha da yatmadım, tabi yardımsız yapılmıyo bunlar üst değiştirmek, ilk yürüyüş falan.
İğneden dolayı bel ağrısı falan olmadı, sütüm de hemen geldi, doğumhanede 11:30da emzirdim bebeğimi, ameliyattan çıkar çıkmaz yani. Bende böyle ilerledi süreç 🤗 çok korkmuştum ama full pozitif geçti. Sadeceee 2. Gün aşırı gaz sancım oldu, onun da sebebi şu, doğumhanede iki gün açılma bekledim ben, suni sancıya rağmen açılma olmayınca sezaryene karar verdi doktor, ve o iki günde sadece serumla beslediler normal doğum beklendiği için, bağırsaklar boşaldı tabi, ilk yemeği yiyince de bu tamamen benim fikrim sapıttı bence bağırsaklarım ve gaz yaptı 🙈 onu da seruma ilaç katarak gazı atmamı sağladılar onun dışında olumsuz hiçbir şey olmadı 🤗