Nur0092 24. Haftalık gebeyim rahim duvarı agzı uzunlugum kısaymış normalde 40 cm olması lazımmış bu haftalarda ama benimki 26 cm miş doktor bir ilaç verdi rahimden alınan bi sıkıntı oluyor mu böyle bir sorun yasadiniz mi ? Ve bebegimde böbrek genişlemesi varmış 3mm kadar normalde 7mm 10mm i geçmediği surece sorun olmaz dedi doktor erkek bebeklerde görülür genelde dedi geçici bir durum mu bilginiz var mı? Daha sonra birde kan uyuşmazlığı var bizde indirekt coombs testi yapildi negatif cikti bir tane daha yapilip kan uyusmazligi ignesi vurulucam sonuca gore sanirim bilginiz varsa yardimci olur musunuz ? Biraz fazla yazdim sanirim bu programi yeni kullaniyorum bilgi verirseniz cok memnun olurum simdiden tesekkur ederim😊
Hfoz Nur0092 bende de var rahim kısalması 14.haftamda öğrendım ilaç kullanıyorum şuan 33+4 deyım ağrılar kasılmalar oluyo önceden yoktu 28.haftamda başladı 😔 magnezyum ve progestan kullanıyorum
Hfoz Nur0092 tabiki progestanı düzenli kullandım o yüzden bu zamana kadar gelebildim ama en çokta dinlenerek iş yapmayarak vee çok su içmek
Hfoz Ewet başlarda düşük riskim vardı dr dedi 8.ayına kadar kullanacaksn 8.ayında doğum olabilir dedi çok panik yapmştm daha 3 aylık hamileydim bana ölçü verilmedi ama tek dediği ilaçla düzelme olmuş dahada kısalma olmamış dedi.32.haftamda dedi ki önce 34.haftayı bi görelim bebeğin kafası aşşağıda baskı yapıyor dedi 😔 progestana devam dedi perşmbe 34.haftya giriyorum inşl.bakalım 37.haftyı hörebilcekmiyim