Minikkelebegim13 kaas1304 evet vardı bir haftadır göğüs hassasiyeti özellikle uç kısımlarında, pembe lekelenme oldu birkaç damla şeklinde iki gündürde bel ağrısı kasık ağrısı var regl ağrısı gibi
Minikkelebegim13 Başka bir test yaptım çift çıktı yine sanırım doğru🥹🥹 Kan sonucunu beklicem yinede @1prensesannesi__ @Merve-metin @HelloooMomy @Pamiramsi @Lalemmm12
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 ayy bak daha cok koyulaşmiş tebrikler cicegim bariz hamilesin iste 😍😍
Minikkelebegim13 nemesss Amin canım Rabbim sana ve tüm dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Minikkelebegim13 Merve-metin Cuma gel dedi doktor diğer değerlerinede bakalım dedi tam kan testi istedi beta düşmeyebilir belki e nabıza dedi arada bakıyorum ama henüz açıklanmadı canım bekliyorum bende🙃
Lalemmm12 Bir_nazenin01 evet geç döllenmeden kaynaklı biraz daha bekleyin benim adetim geçti de yine göremedik keseyi ozaman üstünden biraz zaman geçti gördüm ozaman da 6 haftalık olmuştu keseyi gördük 10 haftalık ise kalbini duydum 🥰
Yesimdeniz Minikkelebegim13 var canım baya net bi şekilde çıkmış hadi gözün aydın sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
Potter58 Minikkelebegim13 yaaa çok belli tebrikler benimde bat 3 gün kaldı silik şekilde pozitif çıktı
Minikkelebegim13 Potter58 inşallah doğrudur canım kan verdin mi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
CansuuBlogg Minikkelebegim13 Kullandığınız bu gebelik testi hangi markaya ait ilk defa görüyorum bundan :) Bir de kaç günlükken test yaptınız
Minikkelebegim13 CansuuBlogg bu markanın normalde ovülasyon testini sipariş etmiştim ben yanında 2 adet hediye gebelik testi vardı markanın adı innovita😊 bat tarihimden bir gün önce yaptım