Meyranas Ozgebas0661 32 haftadan sonra magnezyum kullanılmazki kasılmaları engellediği için iki özel de bana 32 haftada keseceksin dedi.
Cileklipizza Meyranas bende 34 haftada istedim doktorum yazmadı evde var ama kullanmaya korkuyorum🤷♀️
Foreverr 07sym07 geçmiş olsun rabbim yardımcımız olsun çok kötü bir şey ben daha almadım bişey kullanmadım cuma randevum var bakalım doktoruma söylyicsm durumumu
Mer3459 Foreverr magosit ilacını kullandım ve kramp girince hemen topuklarımı yere bastırınca hemen geçiyor sabah iki bacağıma birden girdi hemen bastım üstüne geçti
Foreverr Mer3459 ben kıpırdayamıyorum çok kötü oluyor yataktan inemiyorum bacağımı bile zorla sıkıyorum karnımdan onuda çok yapamıyorum
Meyranas Cileklipizza vala cnm doktor demeden kullanmamalısın bence benmde kramp bi kenara bu gebeliğimde yaşamadım ama şuanki gebeliğimde kasıklarımdaki ağrıdan dolayı kullanıyrm bugün doktora gittim 31+5 im doktor 32 haftadan itibaren kes kesinlikle kullanma dedi çünkü kasılmaları sancıları engellediği için sıkıntı dedi tek doktor un demesi değil iki özele de farklı doktorlara sordım aynı şeyi dedi kramplara tek çözüm bol bol yürüyüş bide sade soda başka türlü hafiflemez çünkü ilk gebeliğimde yaşadığım zaman kramp yürüyüş yapcaksın demişti sabah akşam ne kadar hareket senin için o kadar İİ demişti bide yani bana sık sık kramp girerdi uyurken yada otururken durduk yere olurdu yürüyüş yapmadığım için sürekli yattığım için oda
Cileklipizza Meyranas anladım cnm teşekkürler soda alırım olmazsa çok aşırı deil ama bazen giriyor gün boyu ağrıyor girdiği yer 🤷♀️sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️bedenimiz rahatlar biraz😅
Foreverr Crnsln şuan çok kararsız kaldım bi çoğu kullanmam için geç kaldığımı söylüyor ben yinede bi sorarım doktora çünkü ara ara yalancı sancılar yoklayıp gidiyor beni bide bu kramp devam ederse çekemem allah seninde yardımcın olsun canım
Foreverr Dnmzzeda sade maden suyu içemiyorum malesef içine limon sıkıpta hiç denediniz mi yoksa illa sade mi içmek zorundayım
Dnmzzeda Foreverr Ben sade içiyordum hiç kramp sorunları yaşamadım magnezyum da kullanmadım , içmeye çalış yani içmek zorundasın ☺️☺️
Foreverr Belginylmz valla her türlü zor daha ilaç kullanmadım bi beş gündür var bu kramplar geçmesi içinde gerekirse zorlayak maden suyu içerim ben şehir hastanesine gidiyorum sürekli doktorlar değişiyor ve çocğunlığu genç oluyo ne kadar bilgililer bilemiyorum biri başka diğeri başka bişi diyor ama bunu soracağım
tosbisinannesi umrumdadegil devletin karşıladıkları çok etkili olmuyor magnezyum oranları düşük olduğu için. Ücretli alınanlar daha etkili. Düzenli kullanıyordum devletin karşıladığından kramplarımı geçirmedi, ücretli satılanlardan önerdi doktorum şimdi iyiyim çok şükür
Foreverr tosbisinannesi kaçıncı haftaya kadar kullanılması öneriliyor acaba bazilari önerilmiyo demiş ama ben zaten devlet hastanesi’ne gidiyorum yazılan ilaç etki etmiyor ise kullanmak ne kadar doğru sorun olmazsa kullandığınız ilacın adını verebilir misiniz
hamisko Foreverr Ben magnimore kullandım ilacın içeriği etkisi bana çok iyi geldi. Daha önceden magnorm kullanıyordum hiç bir etkisini görmedim.
Sarina98 Bende de öyleydi artık bacaklarımı ısırmak istiyordum sinirimden, ama doğan güne kadar gidiyo. Dr bebeğin sinirlere aşırı baskı uyguladığını söyledi, o nedenle kramplar oluyo