• Gebelik
  • 33.hafta nasıl geçiyor kızlar

Kızlar öyle bir haldeyim ki yatalak gibi kaldım hareket edemiyorum oturduğum yerden ağır geliyor çocuk. Mide yanması, mide bulantısı, uykusuzluk, hareket edememe, aşırı alınan kilolar….. Kendimi o kadar sıkışmış istiyorum ki!! Hayattan nefret ettim ya! Hiç iyi değilim! Bir an önce doğsun kurtulayım istiyorum! Normal doğum istiyordum artık onu da bekleyemicem doktoruma sorucam en erken ne zaman alabiliyorsa o zaman al dicem. Zaten çok iri bebek 2 hafta önden gidiyor. Karnımı çok sıkıştırıyor taşıyamıyorum artık ay yeter patladım ya!!!! İmdaaaaatt!!!! Sizde durumlar nasıl? 😅

aslip7 ahaha harikasınız 🥹 ben 34+4 oldum bebeğim 5 gün önden gidiyor sadece 😅 ama bu sıcaklarda bende mahvoldum bende sıcaklık nedeni ile doğsun diyorum ama yine de zamanında sağlıkla gelsin 😅 mide yanması çok kötü bir de bende reflü var ama renni çiğneme tableti çok iyi geliyor 😅 1 kilo aldım kilodan olmasa da sıcaklardan yatamıyorum kalkamıyorum değişik bir haldeyim 😅 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏼

aslip7 bende bende biran önce doğurmak istiyorum yarın daha 33.haftaya giris yapicam benim bebek de 2hafta önden gidiyor

aslip7
        34+3 teyim 20 aylık ikizlerim var bide sabah akşam hareket halindeydim ayakta sallayarak uyuyorlar gecede sürekli emzir ver su içir diye ağlıyorlar sabah ev işi yemekler derken nabzım yükseliyor sabrım taşıyor sürekli ağlıyorum ama hamdolsun 🙈

aslip7 sıcaklarla boğuşuyorum çok fazla terliyorum uykusuzluk ve halsizlikte cabası az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

aslip7 beni mi anlattın canım
            Bende aynı durumdayım 2 haftan önden gidiyor kendimi berbat hissediyorum yerimden kalkamıyorum yemek bile yapmak istemiyorum düz yolda yürüyemiyoruz doğum sonrada böyle olacağım diye çok korkuyorum

35.haftadan slm diyeyim o zaman rahim ici agrisi kaburga agrisi nefes darligi sicak basmasi hareket azlığı yürütürüm zaman kaşık agrisi daha ne olsun benimki de 2 hafta onden gidio suyu fazla sekerim olduğu için riskli gruptayim saglikla kavuşacağım günü bekliyorum 3. Bebeğim 🤲🏻🤰🏻💜

Ama ama en guzeli Minigimin hareketleri 🤰🏻💜🌸
              Şükür az kaldi sezaryen olacagim sağlıkla gelsin de ben bu acılara raziyim geçecek biliyorum ama hamileligimi de özlerim cok kutsal bisey cunku Rabbim herkeze nasip etsin inşallah 🤲🏻🤰🏻🌸

aslip7 hepimiz aynı durumdayız demekki normal 😂😂 midemden dolayı hayata küstüm gerçekten yatıp dinlenmemiz gereken zamanda yatmak imkansız karnımdan bi yere dönemiyorum yatsam midem ağzımda yatmasam rahatsızım sırt üstü dursam bayılacak gibiyim. 34. Haftayı da çıkarırsam ben doğumu başlatmak için valla her şeyi yapıcam hurmalar ahududu çayları bütün tuşlara basmayı düşünüyorum.

aslip7 Kilosu ne kadar acaba haftasına göre ne kadar fazla bende 28 haftalık hamileyim cuma kontrolüm var ne kadar olmuş çok merak ediyorum 😂

iremd-1798 ayyy sen çok iyisin bacım ben 20 kilo aldım bir de Antalya sıcaklarıyla boğuşuyorum 40 dereceydi bugün bittim ya hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim 😅 Amin hepimiz sağlıcakla çabucak alalım kollarımıza bebişleri

Hilalk Allah sabır versin inşallah sağlıkla ve çabucak alırız kucağımıza çünkü karnımda taşımaya mecalim kalmadı

Mer3459 ben de ne temizlik ne yemek yapabiliyorum dışarıda azıcık yürüdüğümde hemen popom ağrıyor normal zamanlarıma dönebilecek miyim bilmiyorum o zamanlar o kadar uzak geliyor ki ooooof offfff

aslip7 ilk hamileliğimde bende 13 kilo aldım ama kızım 35 de geldi gelmeseydi daha da alırdım heralde 🥹 ah o sıcaklar burası da 39 dereceydi ilk kızım anaokuldan mezun oluyor onun çekimi vardı bir de sıcakta hastaneye git gel öldüm 🥹😅 Rabbim sağlıkla kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin ❤️

dhbetul Allah size de sabır versin sağlıkla hızlıca kavuşalım bebişlere arttık vallahi çok yorulduk