Zakine Kizlar ben hamileligimi erken ogrendim kesem,gozukmedi gecen hafta,kanda falan pozitif yani,yarin gidecem tam bir hafta gecdi,gozukurmu acaba,tahminen bes hafta falan oluyo…
dika Zakine ben 5+6 görmüştüm keseyi ama kalp atışını duymadım daha doktor iki hafta sonra gel dedi bekliyorum bende
Zakine dika yaaa 🥺ben ilk oglumda ilk ultrasonumda 6 haftalikdi herseyi goxukurdu kendide kalp atisida….
dika Zakine değişe biliyor insandan insana göre benim ki sanırım geç döllenme oldu çünkü ben adetime 1 hafta kala kan verdim sonuç 0 çıktı kimse yükselmez dedi adetimden 4 gün geçti dahiliye doktoruna gittim tiroid için kan aldı benden dedi bana gebesin tebrik ederim oda şaşırdı sonra kadın doğuma gittim soyledim baktı dedi 2 hafta sonra gel tam belli olur herşey kalp atışı bebek felan bakalım hayırlısı olsun inşAllah Mart ayında ilk gebeliğim olmuştu kürtaj olmuştum 7+3 düm nasip
Dlntkesn Zakine 6+1 de bastıra bastıra gördü canım bebeği anca 7+1 de gördü acele etme derim insanı üzmelten başka bişey değil kanama vs olumsuz bir durum yoksa 7 haftaya kadar bekle
dika Tosbalak canım herkes farklı söylüyor ama ben 1509 la karın ultrasonundan gördüm keseyi 5 haftalık di 6+6 da bebeği gördüm