EceQueen Ay ne güzel kaydetmişsiniz❤️ sevgi aşk çok güzel şeyler, birini böyle güzel isimlendirmek de öyle🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hiç birimizden geçmesin, ömür boyu böyle güzel anın eşlerinizi inşallah.
GuzelMelegimm BekarAnne19 kız bu adam seni hamileyken terkedip gitmemiş miydi? Tek başına doğum yapan sen değil miydin?? Başka biriyle mi evlendin ne oldu bu kadar kısa zamanda
BekarAnne19 GuzelMelegimm arkadaşım sen bana kafayı taktin herhalde bak daha öncede abuk subuk şeyler yazdın hamilesin diye ağzımı acmadim ozama bilgilendirme yapayım biz bebek doğunca evlendik 2 aydır evliyiz evet affettim sevgilimi ve evlendim bı sıkıntın varsa söyle fitnelik fesatlık etme benim iyi niyetimi se suistimal etmeye sakın ama sakın kalkma anladın mı
Alyadefne GuzelMelegimm ne kadar ayıp yaaaa. Sana mı düştü hatırlatmak dillendirmek?? Ne oldu mutlu mu oldun boşandı diye ya da tekrar barıştım dese mutlu olacakmıydın ki bu kadar ilgilendin? Bazı insanlar ne kadar hadsiz.
Zeyyno_ Efnan-77 Ben onda Ewin diye kayitliyim kurtcede aşkım anlamına geliyor bendede Sevdiğim Bey diye kayıtlı
DEF_ikiprensbirprensesmom 13 yıldır birlikteyiz. Evliliğimizde 6. Yılımız bitiyor. İlk günden bu yana ikimizde birbirimizde My Prayer ❤️ olarak kayıtlıyız. Anlamını da çok seviyorum. Hiç değiştirmedik ve değiştirmeyi de düşünmeyiz inşallah ömrümüzün sonuna kadar 🥰