Aysii9898 Nasıl geçiyor günleriniz anneler hadiii biraz sohbet edelimmm🙂 Bende gebelik öncesi diyabet var biraz acıkıyorum artıkkkk +7 kilo ile devam😅
BeyzaGnes12 Aysii9898 25+1 den +7 kiloyla devam Urfa’dayim resmen kavurma olduk içim Dışım su, karpuz sıvı oldu 🤦 havalar sıcak olduğu için zorlanıyorum onun dışında iyiyim
Aslan97 Aysii9898 26+4 haftalık hamileyim sıcaklar zorluyor maalesef uykusuzluk yapıyor sıcaklar bol su tüketmeye özen gösteriyorum
Zuleyha_18 Aysii9898 25+6 mide yanması , gece yattigim da uyutmayan kramplar dışında şimdilik iyiyim çok şükür 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minnoşlarımızı 🤲🏼
Dunja Bende 25+5 deyim. Ayaklarda ödem başladı bu hafta maalesef. Sırt ve eklemlerde de ağrılarım oluyor 😒
leyla3838 Şükür sıkıntım yok hiç bi şekilde😍26+2 deyim.Bodrumda yaşıyorum acayip sıcaktan sürekli soğuk suyla yıkanmaktan hasta olmazsam onun dışında problemim yok
Busrafath BeyzaGnes12 ay bende 25+1 den Urfa 😂 bu nasıl bir sıcaktır demi. 1 hazirandan beri perişan etti bizi bu hava
BeyzaGnes12 Busrafath öyle böyle değil yaaa bir anda balyoz gibi indi sıcaklar, isot sıcakları böyleydi ama biz sanki haziranda yaşıyoruz onu
Arzu501 nur_n peki haraketlerini aşağıda hiss ediyormusunuz? Bende serklajlıyım dışarı çıkacak gibime geliyor
Cansu3463 23+1 ayaklatda ödem mide yanması. Varis ve kramplar oluyor ayaklarimda detaylı ultrason için randevu bulamıyorum daha yaptiramadim Gaziantep te bildiginiz varmı detaylı ultrason için gitmem lazım artık kızlar yardımcı olur musunuz
Aslan97 Cansu3463 merhaba bende gaziantepliyim Gaziantep te detaylı ultrason da ali Özgür Ersoy ve Tuncay yüce var ikisi de çok iyi doktorlar tavsiye ederim