Fatmagul3 Mucizembenimle777 Aysemm44 Mommytwice2 ece1234- merve_alan04 Niloyaaaaa Sincaplarinannesi Anneolmakistiyorum1 ZeynepDuru17 FyA Elmas03 Dilarac Eceninanne ozdenarda filizz06 Tomurcuk123 nemesss Guzel kalpli insanlar , Allah hepinizeden razi olsun rabbim kalbinize gore versin . Bebisi olmiyan kizlar insallah en yakin zamanda burada hepimiz pozitif testimizi paylasiriz caninizi sikmayim allah ne hayirliysa onu versin gec olsun güç olmasın 😘 ❤️🥰
Fatmagul3 sweetmom_ rabbim insallah istiyen herkez nasip etsin 🥺❤️ kucagimizi bos birakmasin insallah
Fatmagul3 Anneolmakistiyorum1 insallah en yakin zamanda mucdeli haberini bizlere verirsin rabbim nasip etsin insallah ❤️
Fatmagul3 Niloyaaaaa tavsiyen için teşekkür ederim dediginiz gibi yapicagim allah sizden razi olsun çök teşekkür ederim 🥺❤️
FyA Fatmagul3 bacım 7 ay daha çok yenisiniz bence evliliğinizin tadını çıkarın gezin dolasın cocuk olunca kusıtlanıcaksınız , ve psikolojik olarak rahatlamadığınız sürece olmaz inanın buna aniden olucak olan siz gönlünüzü ferah tutun Rabbim sizede nasip edicek inşallah 🤲🏻 tabikide muhteşem bi duygu ve sevdiğin adamdan eşinden bi parcanız olucak ama herseyin başı sabır cevrem bnada çok diyodu doktora git bilmemne sonra bi anda oldu oyüzden relax olun sakin olun 🤲🏻🌸
Elmas03 Aysemm44 banada et 🥹inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Mevla’m inşallah bir avazda kurtulursun
Eceninanne Aysemm44 ne kadar dusucelı ve ıyı birisiniz ya . Allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim de Kardesim 4 yıldır evli 4 gebelik gecırdo 2 dusuk 2 kürtaj oldu. Psıkojomn çoktu en son gebelikte cok yol aldı 17 haftalık cok umutluydu bu sefer tamm dedi oldu artık ama maalesef yine hüsran… ona da dua ederseniz cok mutlu oluruz kimin duası kabul olur bilinmez. Buraya yazıp anlatmak nasip olduysa belkide sızın duanıza ihtiyacımız vardır . Adı Firdevs dua edebilirseniz artık
Aysemm44 Eceninanne Ederim tabi not aldım ismini inşallah tez zamanda Allahım isteyen herkeze nasip eder doğum esnasında hepsine tek tek dua edeceğim inşallah 🥰
Eceninanne Dilarac cok sagolun . Allah razı olsun saglıkla hayırla kucağınıza alıp büyütmek nasip olur ınsallah sızede❤️
Fatmagul3 Aysemm44 Nekadar iyi kalplisiniz rabbim gonlunuze gore versin ❤️🥰 bebisinizi sag salim kucağıniza almayi nasip etsin ❤️
Evlem @"sy Aysemm44 ma19″#p32784591 Benim için de dua eder misiniz 11 haziran da kalp atışı duymak için gideceğim Olmassa kürtaj dedi doktor Güzel haberlerle dönelim Sağlıkla kalp sesini duyayım herşey yolunda gitsin allahın izniyle
Limonlukekkk Fatmagul3 benımde adım fatma 26 haftalık hamileyım sana cani gönülden dua ediyorum rabbım tez zamanda kucağını doldursun
Fatmagul3 Limonlukekkk Ya çok teşekkür ederim allah razi olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ❤️