Bsra128 Beta hcg 54 çıktı ayın 5nde aslında adetim ama erken öğrendim pazartesi bidaha kan ver dedi ebe acaba böyle düşük olan varmı
Zynp12 Bsra128 10 ile öğrenenler var iki günde bı takip edin bence betayi artışı ona göre hesaplarsiniz bugün verdiyseniz Perşembe bir daha verin iki.kati.artis olursa sağlıklı gebeliktir deniliyor inşallah sağlıkla.ilerler
Fatmaanurrrr__ Bsra128 bende bi kaç gün önce aynısını sormuştum burda hemen hemen 😁 Hamilesin Allah’ın izniyle değerinde güzel bence ben adetten 4 gün önce öğrendim 23 le gecikmenin 1. Günü 153 oldu doktor güzel dedi artış.
Alpmusts Adete 2 gun kala 34le öğrendim adet 1 gun geçiktiğinde 190 oldu şükür şuan 13 haftalık hamileyim
Kocagoznurrrr27 Bsra128 Bende 54 öğrendim adetime hatta 3 gün kala diyebilirim gecikmem yoktu sonra 2 gun sonra tekrar yaptirdim test yukseldi kuzu ☺️ 34 haftamın bitmesine 2 gün kaldı
Birkucukmutluluk Bsra128 adetimin bir gün gecikmesi 51 beta ile öğrendim çok şükür 15 haftalik olduk. Asil artisi çok önemli kavlak öğrendiğin değil. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Pozitif düşün ☺️
CokCahilsinKeskeOlsen Bsra128 5.67 ile öğrendim ki ben 35. Gün öğrendim bu değeri geç döllenmeydi 23 gün sonra gördük bebeğimi de değer düzenli artış gösteriyorsa endişe etmeye gerek yok
myavocado Bsra128 tabi ki normal ben de 47 beta ile öğrenmiştim, hayırlı olsun 🤗 inşallah sağlıkla gelsin