Bizimki bir sosyal medya aşkı diyelim;🙈😀 ve yıl 2013 ben annemi yeni kaybetmişim üzgünüm o zamandan beri sosyal medyadan eklemiş (Facebook) ve bende kabul etmişim bendede herşeyi ekleme onaylama takıntısı vardı 😀 sonra eklemişim fotoğraflarını bile beğeniyorum ama asla çocuğun kim olduğunu adını vs.bilmiyorum o kadar umrumda değil o zamanlar eşimin hayatında biri var ama sürekli onunla da ayrılıp barisiyorlarmış bir gün askere gitmeden önce beni yine başka bir sosyal medyadan `(instagram’dan) araştırıp buluyor ama eklemiyor daha sonra kaynanama gösteriyor anne bak bu kıza nasıl sence diye fotoğrafımi gösterince “aa güzelmiş oğlum kim bu?” Demiş eşimde bu benim karım olacak anne bak görürsün ben bu kızla evleneceğim diye cevap vermiş tabi genç toy kaynanam pek üstüne düşmemiş ama eee öbürüne ne oldu demiş onla olmayız biz zaten demiş ve askere gidiyor eşim beni o zamanlarda sürekli askerlwr teyzemlerden beni istiyordu öz kuzenimin oğlu bile asker uzman çavuş o istedi sonra bir astsubay ve yarbay geldi en son teyzeme teyzemin dediği tek şey şu görücü usulü sevmiyor teysem benim sevdiğim biri olsun istiyor bana dediki kızım seni askere gelin vercez haberin olsun kız bu ne sürekli asker geliyor demişti benim bunlardan en son haberim oluyor ama aman teyse ben evlenmek istemiyorum düşünmüyorum diyordum sonra eşim askerden geliyor o kızdan ayrılmış 😀 yıl olmuş 2018 sonra eşim bana instagram’dan mesaj attı benim ön dişim kırıktı kazadan ötürü benim herşeyimi de biliyordu burcumu yaşımı sevdiğim herşeyi 🥺😀
Merhabalar nasılsın senin ön dişin çok kötü duruyor aslında çok güzelsin ve çok güzel gülüyorsun ama yinede sen bilirsin ben sadece fikrimi söyledim ama bence yaptır o dişini yaptırmazsanda sen bilirsin beni yanlış anlama sana asılmıyorum diye bir cümle saçma sapan bir mesajdı 😀😀😀🙈 bende ona o günde sınırlı bir halime denk geldi
"Madem seni ilgilendirmez neden yazıyorsun yorum yapıyorsun sanane benim vücudumdan gülüşümden, dişimden dedimm
Hemen kızdın ya dedi ve görüldü yaptım yazmadım 😀😀 teyzeme anlattım teyzeme de aman aman salak herif engelle gitsin dedi unuttum enngelmeyi sonra sonra işime geldi beni araştırıp bulmuş 🥺😬 şok geçirdim onu görünce ve oyle öyle bana sen benim karım olacaksin dedi bende ooo müneeccimlik de var dedim 😀🥺😬😜 şuan o müneeccim herif ile evli çok şükür ki ❤️🤲 biri karnımda biri kucağımda evlatlarımız var 😀😀❤️