Meliha06 Kızlar bebeğim 35 haftalık ama 33 haftalıkla uyumlu gözüküyormuş kilosu 2.100 grammış moralim çok bozuldu kafası falan normalmiş küçük değilmiş falan ama bebek neden gelişememiş falan diye doktor moralimi bozuyor canımı sıkıyor böyle durumlar yaşayanınız var mı 😢😢
Yadis Meliha06 bol bol muz yiyin tahin tüketin yiyebiliyorsanız eğer balık tüketin günlük süt kaynatıp için hemen toparlarsınız allahın izniyle ben hep bunları tükettim bebeğim baya önde gidiyor canınızı sıkmayın
susaMom_ Meliha06 35+5te bebeğimin kilosu 2150ydi doktorum sadece minyon karın çevresinde 1 haftalık bir gerilik var ama onun dışında her gelişimi iyi dedi size niye öyle konuşmuşlar ki
Yaprakdokumuseverr Meliha06 Ben 35 haftalıkken bebeğimin karnı 32 de kalmış devlet 37 de sezaryen yapalım dedi hemen. Kendi doktoruma gittim sorun değil demekki minyon dedi. Şimdi 40.haftadayım
amayinedeiyiilerledim Meliha06 bebeği besleyen damarda direnç olabilir. Tuzu azaltın ve beslenmenize dikkat edin. Düzelecektir. 2 hafta + - olması normal🙂
Meliha06 Yadis kilosu yine dogunca aldırırım toparlarım ama böyle dediklerinde korkuyorum saglıgında bişey varsa diye bi sıkıntısı mı var diye 😢
madameux Meliha06 artik son haftalada plesanta yaslanmasi olabiliyor. Ileri haftalarda cok zararli bi durum degil. Oyle birseydir muhtemelen. Sıkıntı gorseler kan sulandirici falan baslatirlardi.
Emel_11 Meliha06 başka bir doktora gidin isterseniz, şöyleki benim kızım da o haftalardayken bana sezeryanla alicaz falan dedi çok küçük çok zayıf diyerek moralimi baya bir bozmuştu hatta çok ağlamıştım hemen ertesi gün başka bir doktora gittim ve bana iyi olduğunu söyledi bu haftalarda kilo alımı hızlanıyor beslenmene dikkat et gayet iyi demişti maalesef ilk çocuğumda çok farklı şeyler yaşadım ve 2. Gebeliğim bir doktor olumsuz bir şey mi dedi hemen doktor değiştircem çünkü her doktor aynı şeyi söylemiyor maalesef.
iremd-1798 Meliha06 hiç üzülmeyin sağlığı yerinde ise kilosuna takılmayın. Benim ilk kızım 35 haftalık doğdu gelişimi 1 hafta geriden geliyordu 2200 doğdu şuanda 6 buçuk yaşında gayet sağlıklı ve yaşıtlarının olduğu değer aralığında. 🌸
Selcanmeral Meliha06 sakın korkma banada son haftalarımda 3 hafta geriden geliyor dediler ben 2 kilo çocuk doğucak diye bekledim bi kaç doktor aynısını söyledi korkuttular çocuk bi doğdu 3050 kg ne gerideydi gelişimi ne bi sorunu vardı. Ultrasonlar%100 doğru ölçüm yapmıyor canım korkma
eminece93 Meliha06 muz, avakado, ceviz, kabak çekirdeği, su , süt, yoğurt, kefir, balik yiyin belki de minyon bir bebektir kagan kocatepedenin videoları var bu konuda youtube da gebetigi minyon olabilir diyor
Hilal14-12-21 Meliha06 hayır hiç moralini bozma bana da bebek iki hafta önden gidiyor erken doğum da olabilir dedi benim de moralim bozdu sonraki kontrolüme gittiğimde de tam haftasını söyledi bazen yanılma olabiliyor yani sonuçta elle fln bakılan bişey değil cihazla bakılıyor sade soda iç bol bol moralini de bozma yüksek tut hayrınan kucağına alırsın inşallah 🥰🤲