happyprincess_06
Doğumuma doktorum gelmemişti sorf hafta sonu diye, doğumdan sonra ağrıdan öldüm hemşireler ilaç getirene kadar canım çıktı ilgisizlerdi, en kötüsü bebeğimi emzirceğim sırada emzirme danışmanı yanımdaydı hastanenin emzirme danışmanı, dediki bebek emiyo hiçbir sıkıntı yok zaten kiraz kadar midesi var dedi. Halbuki çocuk emememiş sadece emiyo gibi yapmış ve açlıktan şekeri düştü sarılık geçirdi. Biz o gün defalarca eminmisiniz sanki emmiyo gibi dedik ama tersledi bizi emiyo işte diye. Anestezi uzmanı berbattı sezeryan oldum ben ve epidurali 5. Deneyişinde soktu, sonda normalde uyuştuktan sonra takılır, direttiğim halde amaliyathaneye inmeden, uyuşturmadan taktılar buranın sistemi böyle diye. Etlik lokman hekimdeydim ben başka şubeleri nasıl bilmiyorum, ama etrafımda benimle aynı anda oraya giden gebe arkadaşkarım vardı hepsi çok şikayetçi. Doktorum da Elif Terziydi. Oranın en meşhur doktoru ama doğumuma gelmedi malesef. Şuan kendisi akaydaymış sanırım. Bu arada doğum anına kadar çok sıra beklemem dışında muayenelerimde bir şikayetim yoktu memnundum