Alyaninannesiiii Kızlar selam bebiş isteyenler bu kategoride 2 gündür postlarimdan görüyordur artik beni. Hcg alt siniri 5.3 benim hcg’m 5.4 🫣 yarin sabahtan kan vereceğim lütfen bana dua edin de kimyasal gebelik olmasın kimin duası kime geçer hiç belli olmaz 🥹
kelebegim Alyaninannesiiii dualarımız seninle canım Rabbım hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hber ver biz de
Alyaninannesiiii myangelson Yaaaa insallah 2 gundur sen de benimle bekliyosun🥹🤣🤣 mutlaka haber vericemmmm
myangelson Alyaninannesiiii tamam canım 🙈bende adet oluyorum galiba kahverengimsi lekelenme geldi çok şükür adetim geldi artık 😂😂
myangelson Alyaninannesiiii sen beni boşver canım benim bu ay aşırı gecikme oldu 48. Gundeyim döngünün 😂😂😂 ama 11 gün önce falan lekelenme olmuştu yumurtlama herhalde dedim adet günümü 14. Gününü 7 Haziran olarak hesaplamıştım 3 gün erken geldi bakalım hala sökülmedi ağrım falan da yok ama sabaha sökülür herhalde 😅
Alyaninannesiiii Hasret18ayaz rabbim kucagini bos birakmasin kuzummmm evladini sana bagislasin pay kilsin❤️
Hasret18ayaz Alyaninannesiiii amin inşallah cümlesinin evladını bağışlasın Allah sizinde değeriniz kat kat katlansin inşallah