HzlBrls Merhaba hamiş arkadaşlar 16+1 haftalık hamileyim dün gribe fena yakalandım çok şükür ateş falan yok ama aşırı halsizlik ve bütün eklem yerlerimde ağrı var sırtıma göğsüme vicks sürsem zararı varmıdır ? Nette araştırdım doğal olduğu için hatta faydası var daha çabuk atlatılır hastalık diyor. Sizce ?
Nrplt HzlBrls canım geçmiş olsun vicks zararlı değil. Hatta ben başım ağrıdığında alnıma enseme falan sürerim çok rahatlatıyor
Asyanil HzlBrls benimde sırtım cok ağırıyor akşamları doktoruma evde viks var sürebilirmiyim diye sormuştum hemen sür dedi ben kullanıyorum dayanamadıgım zaman valla
Migrenligebe HzlBrls ben internetten zararli oldugunu okumustum o yuzden vicks yerine nane yagi kullandim. Ama gecen doktorum burnumun kenarlarina vicks surebilecegimi soyledi. Bilemiyorum 💁🏻
sefmed Mucizemgeliyor86 valla ben 3 gundur suruyorum viks hatta sicak suya atip buharini bile cektim icime napayim yoksa nefes bile alamiyorum.
Mucizemgeliyor86 sefmed ayyy bende öyleyim, işe bile gidemiyorum :( yok böyle bir hastalık.. serum fizyolojik işe yaramıyor doktor tek ona izin vermişti
sefmed HzlBrls hayir soramadim ama internetten arastrdim kullananlar varmis.hem eskiden hep bunlari kullanirdi büyüklerimiz masallah hicbiseyimiz yok.
HzlBrls Nrplt teşekkür ederim canım valla onu sürmeden toparlayamıcakmışım gibi sanki ama kokusu falan çok keskin olduğu için deriden de direkt bebişe ulaşırmı diye dayanmaya çalışıyorum 😕
HzlBrls Asyanil yaa doktordan onay çıktı yani ☺️ Bende süreyim o zaman ya sanki kamyon çarpmış gibiyim 🥺
Ayazayaz Bende 17 haftalık hamileyim burnuma sürmüştüm yoksa tıkanıklık akıntı geçmiyordu 2.3 gün sürdüm çok şükür geçti ama iyimi kötümü die araştırmadım 🙈
merdumgiriz9 Geçmiş olsun 😊 ben cok kötü Boğaz agrısına yakalandım geniz akıntısı, dört beş gündür devam ediyor iyileşemedim. Eczacıma sordum viks ve nane yağı için cünkü sürekli burnum tıkalı, içindeki mentol cok keskin olduğu için bebekte baş agrısı yapabiliyormuş, onun yerine yine bi yağ önerdi içinde mentolsuz onunda kokusu falan burnu acıyor, ve bas agrısındada kullanabilirsiniz❤️ Doktorunuza yada eczacınıza danışın🙏👶🌺
HzlBrls merdumgiriz9 ya ben burnuma sürmem zaten sırt ve göğüse sürülse bi zararı olur mu ondan sormuştum 😕
Meslina53 Bende kullanıyordum hamileliğimin ortasında doktorum hamilelerde viks ve keskin kokuları yasaklamıştı onun yerine kaplan yağı kullanmamı söyledi ama bende onu bulamamıştım sadece yurtdışında varmış. Ama viksi onaylamadı bırakmamı söyledi banada çok iyi geliyordu
HzlBrls Migrenligebe kimi doktor sür diyor kimisi sürme diyor diyenler olmuş neye göre hareket edicez biz 🙁🤷🏻♀️