Ebruyi Sesra34 Sesra34 isterseniz biraz daha bekleyin acele etmeye gerek yok ben cuma günü gideceğim tahminim hcg 7 binlerde olacak
mmervecakiroglu Sesra34 benim 8 Nisan son adet tarihim 7 haftalıkken beta 15.000 çıktı şuan 8+5, sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
kelebegim Ebbruc bende 5 haftalik oldum bugün keseyi görürüz diye 3 kese görüp büyük bir sokla geri döndük 🫠
Hasret18ayaz Sesra34 AA maşallah yüksek ogrenmissiniz sağlıkla kavuşun inşallah ben 13.9 la öğrendim en son dün 46.98 di bakalım nasip
kelebegim Semakeles61 yaa evet 3 tane kese gördük bugün ama henüz kalp atisi duymadık haftaya cuma gidecz
Semakeles61 kelebegim maşallah 🤩 allahım sağlıklı hamilelik hayırlı doğum nasip etsin doğal hamilelik miydi tüp bebek falan mı
kelebegim Semakeles61 yok canım tup bebek değil ama doğal da sayılmaz gonalf iğne +catlatma ignesi yapıldı öyle hamile kaldım şükür ama doķtorum üçüz gebelik çok.riskli dedi bakalm nolcak hakkımızda hayırlısı olsn
Semakeles61 kelebegim hayırlısı hangisiyse o olsun hakkınızda illa ki çoğul geneliklerin riski teke göre daha fazladır allah büyüktür kolaylık verir 🤲🏻