Masal0018 Kızlar hamileyken denize girilirmi acaba giren varmi aranızda eşim enfeksiyon kapabilirsin diyor 🙄🙄
Hulo2105 Masal0018 denize de havuza da girdim haftaya yine giricem😂😂 çok korkuyorsanız mayo değiştirin ıslak kalmasın
aslip7 Masal0018 ben girdim ama aşırı kalabalık olan yerlerde girmekten çekiniyorum kirlilik varsa enfeksiyon riski oluyor dikkat edin
Badehandekuzey Masal0018 gir ama sahile çıkınca ıslak durma demişti doktorum ben girdim bayramda gideceğim yine
piiremsesinannesiii Masal0018 tatil bölgesindeyiz ben çok girdim denize benim yakın arkadaşım vardı benden de fazla girdi o sorun olmadı ama temiz olan yerleri biliyorduk sessiz sakin yerlerde girdik hep
gmz10 Ben de girdim denizde sorun olmaz dedi doktorum, havuza girme demişti. Ama tuzlu su havuzuna izin vermişti ona girmiştim.
myavocado Masal0018 havuz enfeksiyon açısından riski ama deniz ve yüzme aksine tavsiye ediliyor. Sadece islak mayo ile kalmamaya, hemen kurulanip üst değişmeye dikkat etmek gerek, idrar yolları üşütme, enfeksiyon olmasın diye.
Gg5348 Masal0018 deniz de ekstra bir kirlilik yoksa sorun olmuyor tam tersine yüzmek çok faydalı ama havuza asla izin vermedi doktorum